Koncert Radio srdcem pro Život dětem

I letos se koná tradiční koncert Radio srdcem pro Život, a to v sobotu 7. prosince na Staroměstském náměstí. Koncert organizují oblíbené rozhlasové stanice Evropa 2 a Frekvence 1 a generálním partnerem koncertu je i tentokrát společnost Lidl, bez které by se koncert konat nemohl.

Zveme všechny, děti i dospělé. Pro ty nejmenší připravilo od 14:00 do 15:40 program Rádio Piggy. Ti, kteří přijdou, se mohou těšit na prasátko Piggy a jeho kamarády a na závěr na Josefa Melena s rodinou. Od 16:40 do 19:30 nastupuje program pro ty větší, které jistě potěší známé hudební skupiny či zpěváky. Na letošním koncertě potkáte například skupinu Slza nebo Tomáše Kluse a samozřejmě mnoho dalších. V rámci koncertu ale budou také firmy předávat o.p.s. Život dětem šeky ve prospěch vážně nemocných dětí. Patří k nim TianDe e-shop, PRO.MED.CS Praha a.s., Spedica a BNP Paribas Cardif Pojišťovna. Život dětem všem těmto společnosti ze srdce děkuje. V závěreční části koncertu předá generální ředitel společnosti Lidl Pavel Stratil neziskové organizaci Život dětem šek s částkou, získanou listopadovou sbírkou Srdce dětem, která se konala ve všech prodejnách společnosti Lidl od 4.11. do 17.11. Kolik zákazníci Lidlu i Lidl sám nemocným dětem nakonec darují, to nikdo neví téměř do konce koncertu, protože do té doby společnost Lidl celkovou částku tají. Je to vlastně takový krásný vánoční dárek nemocným dětem. Za tuto sbírku patří společnosti Lidl a jejich laskavým zákazníkům skutečně velký dík. Je to obrovská pomoc pro nemocné děti.

Koncert moderují moderátoři obou rádií, tedy Evropy 2 a Frekvence 1 a my za Život dětem o.p.s. děkujeme všem, kteří se podílejí na úspěchu tohoto předvánočního koncertu. Pokud se chcete zapojit i Vy, stačí poslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS ZIVOTDETEM na číslo 87777 nebo zaslat libovolný finanční příspěvek na číslo 83297339/0800 s variabilním symbolem 1234. Děkujeme všem laskavým lidem, kteří spolu s námi vážně nemocným dětem pomáhají. Se třemi z nich se můžete seznámit i během koncertu, uvidíte tři krátké reportáže a nemocná Adrianka spolu s rodiči vás pozdraví a děkuje přímo jeviště. Přijďte, určitě prožijete krásnou sobotu.

Kontakt: MgA.Maria Křepelková - ředitelka Život dětem o.p.s.

e-mail: maria.krepelkova@zivotdetem.cz

Keywords ČR-pop-hudba-sociální-zdraví-charita-děti-Život dětem