Konference World E-com 1999 v listopadu v Austrálii

Premiér australského státu Western Australia (WA) Richard Court dnes oznámil, že WA bude hostitelem první konference o globálním elektronickém obchodování pro podniky a vlády, které chtějí využívat vznikající globální elektronickou ekonomiku.

Konferenci s názvem World E-Com 1999, která se má konat mezi zasedáním Světové obchodní organizace(WTO) a konferencí ministrů zemí OECD v říjnu a listopadu, pořádá společnost IBC Conferences Pty Ltd ze Sydney, což je dceřiná společnost londýnské Informa Group plc. Příspěvky na konferenci přednesou zástupci WTO a OECD a také z Komise pro mezinárodní obchodní právo při OSN a z dalších klíčových globálních institucí, které nyní mají vliv na strategie globálního elektronického obchodu.

Delegáty budou generální ředitelé a vedoucí pracovníci z významných podniků a vládních ministerstev z celého světa. Konference se koná v Perthu v WA ve dnech 8. až 10.listopadu tohoto roku. Pro World e-com 1999 byla vytvořena stránka s kompletními informacemi na adrese http://www.we-co.org/.

Court při oznamování konference World E-Com uvedl: "Perth v WA je ideálním místem pro pořádání takové vskutku globální akce, protože zajistí rovnováhu mezi delegáty zastupujícími asijsko- pacifickou oblast a delegáty z Evropy a USA."

Delegáti budou mít také možnost získat podrobné informace o významných projektech globálního elektronického obchodu, převodech mikropůjček, bezpečnosti a otázkách, které se zabývají nyní vznikajícím oborem správy elektronického obchodu.

Poznámka pro editory:

Další informace o World E-Com 1999 je možné získat na adrese http://www.we-co.org/ anebo zavolejte do společnosti IBC Conferences v Sydney na číslo 0061 29 290 1133 nebo pošlete e- mail rebecca@we-co.org/.

ots Original Text Service: World E-Com

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: David Rose, General Manager, World E-Com tel. Illinois 001 618-9327-5155 nebo email david@we-co.org Sandra Daly, WA Department of Commerce and Trade tel. Illinois 001 618- 9327-5576 nebo email sandra@we-co.org/ nebo navštivte Tiskové oddělení na adrese http://www.we-co.org/press

Keywords World E-Com 1999