Za nákup chytré omítky – chytrá autokamera – chcete?

Využijte jedinečné nabídky pro stavitele a vybírejte a nakupujte fasádu s chytrým bonusem. Při nákupu 16 nebo 36 nebo 76 ks kbelíků chytrých pastovitých omítek v termínu od 16. 9. do 16. 10. nakupující získá značkovou autokameru.

Prodejní akce je časově omezená, na rozdíl od nadčasové kvality chytrých omítek Weber.

Proč chytré omítky? Protože odolávají!

Pastovité omítky s jedinečnými vlastnostmi díky moderním technologiím, které zaručují, aby byla fasáda stále čistá, pevná a dlouhodobě krásná a pro investora bezproblémová. Díky použití chytrých omítek se mnohonásobně snižuje riziko tzv. "zelenání fasád".

Chytré omítky se vyrábí v široké paletě barevných odstínů!

Chytré akční omítky Weber:

weberpas extraclean active: samočisticí úprava, fotokatalytický efekt, dýchá

weberpas aquaBalance: stále suchá a čistá, živé a neblednoucí barvy, s vlákny, proto pevná a odolná

weberpas extraClean: odpuzuje vodu a nečistoty, obsahuje ochranné kapsle proti řasám, v tradičních oblíbených odstínech

Do akce se započítává pouze ucelený nákup jednoho typu omítky, jedné barvy, a jedné zrnitosti na jedno závozové místo. Sledujte pravidla a bližší informace o chytrých omítkách o této časově limitované akci na stránkách cz.weber nebo u prodejců stavebních materiálů.

Vybírejte fasádu chytře!

Něco o Weber:

je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, technických malt a hydroizolacích a lepidel na obklady a dlažby.

Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz

www.weber-terranova.cz

Keywords ČR-stavebniny-trh-služby-firmy-Saint-Gobain Construction Products CZ