DirectNet pokračuje v posilování managementu

Společnost DirectNet Telecommunications, přední poskytovatel mezinárodních telekomunikačních produktů a služeb pro podnikovou sféru, v úterý oznámil, že jmenoval Sharon Murphyovou do funkce ředitele odbytu ve vztahu k telekomunikačním společnostem.

Murphyová, která předtím působila u společnost MCI International ve funkci senior business analyst, bude odpovědná za prodej mezinárodních služeb domácím a zahraničním telekomunikačním firmám, které mají povolení k činnosti ve Spojených státech. "Praxe Sharonové v analýze nákladových strategií a v poradenství velkým organizacím v otázkách co nejvyšší rentability dává podnikům důvěru, že jejich zájmy budou optimálně zastupovány," uvedl Steve Davis, viceprezident pro odbyt a marketing společnosti DirectNet. "Je příkladem vynikajícího týmu DirectNet, který se stará o zákazníky z řad telekomunikačních společností a výrazem našeho odhodlání poskytovat prvotřídní služby."

Služby DirectNet poskytují podnikům celou řadu výhod, k nimž patří konkurenceschopné sazby, pružnější směrování provozu, vynikající technické zdroje a vyspělé fakturovací služby. Za pouhé tři roky divize služeb pro telekomunikační podniky zajistila smluvní závazky s více než stovkou velkých telekomů na celém světě. Hlavním úkolem Murphyové bude pokračovat v dosavadním trendu, rozšiřovat odbyt směrem k telekomunikačním společnostem a expandovat služby poskytované těmto společnostem do nových globálních regionů. Jejím nadřízeným je Joseph Scattareggia, ředitel oddělení služeb telekomunikačním společnostem u DirectNet.

Před svým působením u MCI International absolvovala Murhpyová program školení ve finančním managementu u firmy Lockheed Martin a získala titul MBA na Bentley University. Bydlí ve městě Darien ve státě Connecticut.

Toto oznámení je v poslední době už čtvrté, které se týká expanzivní náborové aktivity společnost DirectNet a prokazuje agresivní růstovou strategii společnosti. Už dříve bylo oznámeno, že Melissa Deepová byla jmenována do funkce ředitele evropských prodejů, Ted Franz byl přijat do funkce obchodního ředitele pro Rusko a Patrick Currie byl jmenován výkonným finančním ředitelem. Informace o těchto jmenováních je možné najít na webové stránce společnosti na adrese www.directnet.com.

O společnosti DirectNet

DirectNet je přední poskytovatel telekomunikačních produktů a služeb a dodává vyspělé služby přenosu hlasu, dat a internetu a využití telefonních karet, terminační služby pro mezinárodní telekomunikační společnosti a další služby s přidanou hodnotou do více než 200 zemí po celém světě. Hlavní podnikatelské jednotky společnosti poskytují podporu různorodým klientům a zahrnují i společnosti ze seznamu 500 firem časopisu Fortune a také většinu z poskytovatelů meziměstských služeb v USA v rámci Tier I a Tier II.

DirectNet je v soukromých rukou, hlavní sídlo má v Newport Beach a funguje v New Jersey, New Yorku, Londýně, Praze, Moskvě, Petrohradě, Tokiu, Hongkongu a Tchaj-wanu. Pokračující expanze zahrnuje služby pro další klíčové trhy ve Spojených státech, Evropě, Asii a Latinské Americe. Další informace najdete na webové stránce společnosti na adrese www.directnet.com nebo zavolejte na číslo 949/474-1001.

KONTAKT: DirectNet, Newport Beach

Michelle Machado

949/474-1001

mmachado@directnet.com