10 let STOP SHOPů v ČR: známe vítěze zákaznické soutěže

STOP SHOP, přední provozovatel nákupních parků, který je součástí společnosti IMMOFINANZ, oslavil deset let působení na českém trhu regionální zákaznickou soutěží. Po celý měsíc mohli návštěvníci soutěžit ve všech deseti českých lokalitách, kde se nacházejí nákupní parky STOP SHOP. Vítězka hlavní ceny, paní Hana Benešová z Rakovníka, získala zájezd v hodnotě 100.000,- Kč s cestovní kanceláří Fischer.

"Při příležitosti oslavy prvních deseti let působení na českém trhu jsme se rozhodli zapojit naše stálé zákazníky do soutěže a za jejich pravidelné nákupy jim poskytnout možnost získat dárkové poukazy a věcné ceny, které věnovali nájemci našich nákupních center. Soutěžilo se například o ceny od společností Decathlon, C&A, Deichmann, dm a dalších. Jako hlavní cenu do soutěže jsme věnovali voucher na dovolenou s cestovní kanceláře Fischer v hodnotě 100.000,-Kč," říká Tomáš Stařík, Country Manager Operations společnosti IMMOFINANZ pro ČR.

Princip a mechanika soutěže byly poměrně jednoduché, ale samozřejmě měly regulovaná pravidla. Po celý měsíc mohli zákazníci střádat účtenky za své nákupy. Ti, kteří nakoupili zboží v hodnotě minimálně 999,-Kč, byli oprávněni zúčastnit se soutěže formou vyplněné registrační karty a odeslané účtenky, nebo i kombinace více účtenek od vybraných obchodníků.

Vyhlášení soutěže a jednotlivých výherců proběhlo 8. srpna 2019. Hlavní cenu, zájezd v hodnotě 100.000,-Kč, předal za společnost IMMOFINANZ Tomáš Stařík šťastné vítězce z Rakovníka, paní Haně Benešové.

Pro komunikaci v České republice:

Martina Jašková, ředitelka PR a mediálních vztahů Graffitti Networks Grafix

Tel.: +420 777 578 732, martina@gng.cz