SROVNEJ a NAPENETRUJ s Weber

Weber od 1. 8. startuje koncepci chytrých a praktických malých balení vybraných materiálů u vybraných prodejců stavebnin. Malé obaly ocení zejména uživatelé, ať už profesionálové nebo drobní stavebníci, kteří postrádají právě ten kilogram pro dokončení svých prací. Nebo naopak tyto výrobky budou zajímavé pro kutily, kteří se právě pouští do drobných renovací.

Prodejní akce má ambici představit Weber jako komplexního dodavatele stavebnin.

SROVNEJ, NAPENETRUJ, zaizoluj, nalep, zaspáruj a zatmel.

Veškeré materiály pro tyto práce spotřebitel nalezne na jednom místě a to v praktických malých obalech.

Přijďte navštívit své stavebniny a přesvědčte se, jak přicházíme vstříc vašim požadavkům.

Od 1. 8. do 15. 9. budou v akci tyto výrobky a zákazník může žádat akční ceny u svého prodejce.

SROVNEJ podklad weberbat opravnou hmotou (5kg): snadná aplikace, rychletvrdnoucí, pro podlahy i stěny

NAPENETRUJ podkladním nátěrem s univerzálním použitím rychle zasychajícím a s minimální spotřebou weberpodklad A (1,2,4, a 15kg) nebo NAPENETRUJ s podkladním nátěrem k přímému použití, pro savé i nesavé podklady a s obsahem křemičitého písku weberpodklad haft (1 a 5kg)

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz

www.cz.weber

Něco o Weber:

je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích, samonivelačních a epoxidových podlahových hmot, technických malt a hydroizolací a lepidel na obklady a dlažby.

Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.

Keywords ČR-stavebniny-trh-firmy-Saint-Gobain Construction Products CZ

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property