Moneyo.cz investovalo 100.000 Kč do akcií

Dají se i v roce 2019 zhodnotit peníze efektivním způsobem? Právě to nám ukáže Moneyo.cz

Zakladatelé webů TopSeznamky.cz a Credit Max vytvořili velmi zajímavý projekt jménem Moneyo. Jedná se o portál zaměřený na Acie, Forex, kryptoměny a investiční alkohol. Nejen, že zde narazíte na pozoruhodné informace ze světa financí, ale také postřehy přímo z praxe. V roce 2015 provedli investici ve výši 100 000 Kč do titulů jako je VISA, Coca Cola, Procter & Gamble, PepsiCo a Johnson & Johnson. Jak na tom je dividendové portfolio po 4 letech? Čekalo na investory nějaké zhodnocení? Pokud ano, tak v jaké výši? Kolik činil příjem z dividend? Stačí si přečíst článek zde: https://www.moneyo.cz/dividendove-portfolio-po-4-letech/ a dozvíte se vše podstatné. Rovněž se můžete těšit na pravidelné aktualizace.

Keywords ČR-finance-internet-Moneyo-firmy-Linketica

Region