Prodejní akce: Léto s Weber

Weber od 1.7 do 31. 8 přichystal prodejní akci na vybrané stavební materiály.

Nakupujte výrobky Weber, teď se to vyplatí!

Při objednání jedné palety akčních výrobků získá nakupující letní dárek.

Tato prodejní akce se týká těchto pečlivě vybraných výrobků:

Jádrové omítky: weberdur klasik JRU - ruční jádrová omítka 2 mm, MVC 650 25

Štuky: weberdur štuk IN - vnitřní štuk pro ruční zpracování, MVJ 310 25; weberdur štuk EX - ruční štuk pro interiér i exteriér, MVCJ 320 25; weberdur štuk UNI - štuk pro ruční i strojní zpracování na přesné zdivo, jádrové omítky, panely, beton, MVC J 321 25

Zdicí malta a zdicí lepidlo: webermix zdící 5 MPa - zdicí malta pro ruční zpracování, MVC 910 255; webermix mont - tmel na porobeton, MCT 510 25; webermix sloupkobeton - suchý hotový rychletvrdnoucí beton, MC 940 25

Lepidla na obklady a dlažby: weberfor profi - nízkoprašené lepidlo na obklady dlažby C1T, LOD521 LD 25; weberfor klasik - lepidlo na obklady a dlažby C1T, LOD520 25

Sanace:

webersan mono - sanační omítka na vlhké a mírně zasolené zdivo z různých stavebních materiálů, SAZ 850 20

webersan 600 - jemná štuková omítka s vysokou paropropustností a dobrou vazbou na podklad, R600 20

Akce probíhá pouze v uvedeném termínu.

Podmínka akce:

Letní dárek obdržíte jedině při objednání jedné palety z níže uvedených výrobků s dodáním na jedno prodejní místo.

Krásné léto s Weber.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz

www.cz.weber

Něco o Weber:

je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích, samonivelačních a epoxidových podlahových hmot, technických malt a hydroizolací a lepidel na obklady a dlažby.

Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.

Keywords ČR-stavebniny-firmy-Weber Saint-Gobain Construction Products

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property