Konference - odborný seminář Informace jakožto přidaná hodnota ve vzdělání & tisková konference Projekt Internet do škol

Společnost AutoCont On Line a mimo jiné i mediální agentura GoodCom pořádají odborné odpoledne zaměřené na vzdělávání v informačním věku, které se koná dne 5. června 2001 v Hotelu Intercontinental v Praze.

Program:

1. Tisková konference

14:00 hodin

ke společné nabídce společností AutoCont On Line a Český Telecom pro projekt Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR Internet do škol za účasti partnerů projektu AutoCont CZ, AT Computers, Microsoft, Hewlett-Packard, Compaq, Cisco Systems, GiTy a TINY Software

2. Konference - odborný seminář

Informace jakožto přidaná hodnota ve vzdělávání

15:00 hodin

Distanční vzdělání za pomoci IT

Projekt Internet do škol ve Velké Británii

Rozvoj myšlení za přispění IT

Informace jakožto přidaná hodnota ve vzdělávání

Internet a psycholog