H.I.S. motivuje studenty ČAO

Již třetím rokem probíhá na ČAO, Resslova 5 v Praze 2, první obchodní škole s českým vyučovacím jazykem, soutěž o nejlepší absolventy. Tato škola bude v roce 2002 slavit již 130 let od svého založení. Jde o sponzorskou akci firmy H.I.S. Sportswear Praha, s. r. o., která daruje celkem 30.000 Kč třem nejlepším studentům.

Vyhlášení nejlepších studentů školy proběhne 7. června 2001 od 14:00 hodin v budově školy při závěrečném setkání všech čtvrtých ročníků za přítomnosti zástupců firmy H.I.S. Sportswear a dalších osobností z oblasti školství. K předávání cen ředitelka školy Ing. Lenka Pokorná říká: "Jsem velice ráda, že díky firmě H.I.S. Sportswear můžeme každoročně odměnit nejlepší absolventy. Soutěž o nejlepšího absolventa má na škole dobrý ohlas a v nižších ročnících působí jako silný motivační prvek. Škola pokračuje ve své dlouholeté historii, snaží se poskytnout svým studentům kvalitní ekonomické vzdělání a snaží se je motivovat k lepším studijním výsledkům."

Bližší informace o škole i studiu lze nalézt na http://www.cao.cz

Kontakt:

Stanislava Vlachová, zástupkyně ředitelky Československé akademie obchodní

tel./fax: 02/24922228

e-mail: vlachova@cao.cz

Keywords PROTEXT-školství-ČAO

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Science, education and school system

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free