Fóra Hongqiao a podpůrné aktivity při veletrhu CIIE budou velkolepé

V rámci prvního Čínského mezinárodního veletrhu dovozu (CIIE) se 5. listopadu v Kongresovém centru v Šanghaji uskuteční Mezinárodní ekonomické a obchodní fórum Hongqiao („Fórum Hongqiao" nebo „Fórum"). Během jednoho dne, kdy bude organizováno více jednotlivých menších fór, budou účastníci Fóra Hongqiao zkoumat způsoby, jak mohou podniky a vláda spolupracovat, aby přinesly novou sílu a energii v oblasti globální ekonomiky a obchodu.

Fórum bude sestávat z několika jednotlivých fór, které budou pokrývat témata jako „Obchod a otevřenost", „Obchod a inovace" a „Obchod a investice". Fóra se zúčastní zvučná jména obchodního světa a lídři renomovaných mezinárodních organizací, včetně Billa Gatese za společnost TerraPower a Jacka Ma ze společnosti Alibaba, Deana Zhu Min z Národního institutu finančního výzkumu Univerzity Tsinghua, stejně jako Mukhisy Kituyi, generálního tajemníka Konference o obchodu a rozvoji při Organizaci spojených národů (UNCTD).

Tato jednotlivá fóra se budou zabývat podrobnými otázkami, jako je například zvýšení svobody a pohodlí obchodu a investic, jak vybudovat otevřenou ekonomiku, jak řídit nový růst obchodu prostřednictvím obchodu se službami, digitální ekonomika, elektronický obchod a další. Budou se také zabývat vytvářením budoucnosti udržitelného hospodářského a obchodního růstu.

Jedno z jednotlivých fór nazvané „Mezinárodní fórum finančních médií a Think Tank fórum" bude představovat zástupce a redaktory významných mezinárodních finančních médií, zástupce národních kulturních a komunikačních úřadů a odborníky v oblasti think-tanků, kteří se sejdou, aby hovořili o komunikaci a roli odborných think tanků v rozvojových otevřených ekonomikách.

Zahajovacího ceremoniálu Fóra Hongqiao se zúčastní vedoucí státní představitelé z různých zemí. Jednotlivá fóra představí klíčové projevy významných hostů z oblastí politiky, obchodu a dalších odvětví. Budou také probíhat semináře a diskuse s prominentními odborníky a vládními úředníky z celého světa.

Kromě Fóra Hongqiao se během prvního veletrhu CIIE od 5. do 10. listopadu uskuteční více než 100 doprovodných akcí. Tyto byly organizovány zúčastněnými zeměmi veletrhu CIIE, místními vládami v Číně, státními podniky, vystavovateli a mnoha dalšími. Tyto akce budou pokrývat odvětví jako duševní vlastnictví, přeshraniční obchod, cestovní ruch, globální zemědělství, technologie a také důležité otázky související s čínskou iniciativou Pásu a cesty.

Prostřednictvím významných událostí, jako je Fórum Hongqiao, nabízí první veletrh CIIE zemím, které hledají možnosti spolupráce v oblasti obchodu, mezinárodní platformu pro představení svých nejnovějších úspěchů. Je také velmi důležité, aby jako poskytovatel veřejných služeb zahájil a usnadnil komunikaci a diskusi o hlavních otázkách globálního obchodu a hospodářství a vybudoval lepší hospodářské prostředí.

O Čínském mezinárodním veletrhu dovozu

Čínský mezinárodní veletrh dovozu (CIIE), který organizuje kancelář China International Import Expo a Národní výstavní a konferenční centrum (Šanghaj) Co., Ltd, je společně sponzorován Ministerstvem obchodu Čínské lidové republiky a Šanghajské městské vlády. Jako první výstava tohoto druhu je podporována mezinárodními organizacemi, včetně organizací WTO, UNCTAD a UNIDO.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/778606/CIIE_venue.jpg

KONTAKT: Liu Xiang, +86-139-2225-0659, 1014734924@qq.com