AUTOSALON BRNO 2001 * ON-LINE ZPRAVODAJSTVÍ NA INTERNETU

Jako každoročně i letos budou zájemci moci sledovat na internetu bohaté on-line zpravodajství z veletrhu Autosalon a to na adrese http://veletrh.autosalon nebo http://www.autosalon.cz.

Již nyní na internetových stránkách veletrhu přinášíme značné množství aktualit z příprav a zajímavých článků. Týden před zahájením veletrhu samotného nabudou tyto aktivity vrcholu a vy se zde budete moci dočíst o podrobnostech doprovodných programů či novinkách, které budou na Autosalonu prezentovány.

ON-LINE ZPRAVODAJSTVÍ

Webové stránky budou tématicky rozděleny na dvě části. První bude věnována široké návštěvnické veřejnosti a druhá část bude určena novinářům a odborníkům.

Letošní zpravodajství bude zahrnovat aktuality z dění na veletrhu i různé služby či zábavu. Představení novinek Aktuality z dění na výstavišti Reportáže z doprovodných programů Zprávy z tiskových konferencí Videa a fotobanka (i v tiskové kvalitě) Výsledky soutěží a kvízů Hlasování o Miss Net Autosalon 2001 Časové harmonogramy jednotlivých dnů a akcí Rozhovory, ankety a články Soutěže, kvízy o ceny atd.

FLASH HRA AUTOSALON 2001

Zajímavostí letošní www prezentace veletrhu bude pro návštěvníky nepochybně originální kreslená internetová hra přímo z prostředí veletrhu Autosalon 2001. V ní se promítne nejen areál výstaviště BVV, ale také novinky jako Expoparking či pavilon V. Hráči se dozví také o některých doprovodných programech jako jsou Století motorismu, Miss Autosalon atd. K návštěvě www prezentace zveme srdečně i Vás. Kontakt: Brněnské veletrhy a výstavy, a.s. Ing. Stanislav Skoumal Tel : 05-4115 2822 e-mail: sskoumal@bvv.cz nebo Tiskové středisko BVV, pavilon O Výstaviště 1, 647 00 Brno Fax : 05-4115 3079

Keywords PROTEXT-Autosalon-veletrh-motorismus

Region