POZVÁNKA na tiskovou konferenci: BUDOUCNOST VÝSTAVIŠTĚ PRAHA

Majitel skupiny SPGroup a.s. a předseda ODA Pavel Sehnal si Vás dovoluje pozvat na tiskovou konferenci ve čtvrtek 30.8.2018 v 10 hod. v Restaurantu Parnas, Smetanovo nábřeží 1012/2, Praha 1.

Tématem tiskové konference bude budoucnost areálu Výstaviště Praha v Holešovicích. Pavel Sehnal představí svůj projekt a petiční aktivitu, s jejíž pomocí by v Praze vzniklo nové významné kulturně zábavní centrum.

Půjde o českou verzi Disneylandu nebo snad návrat k Parku kultury a oddechu? Vše se dozvíte na tiskové konferenci.

Součástí tiskové konference bude také novinářská tombola, v níž vyhrává každý. A ceny budou stát za to!

Prosíme o potvrzení vaší účasti na email press@oda.cz.

Těšíme se na vás.

Štěpánka Marková, manažerka ODA

Keywords ČR-správa-stavby-zábava-Praha-ODA

Region