ODA startuje volební kampaň

Předseda Občanské demokratické aliance Pavel Sehnal si Vás dovoluje pozvat na tiskovou konferenci a zahájení předvolební kampaně ODA pro podzimní komunální volby.

Tisková konference a start kampaně se koná ve čtvrtek 16. 8. 2018 v 10 hod. v konferenčních prostorách hotelu Aquapalace Čestlice (Pražská 137, Čestlice, Praha-východ).

ODA se o přízeň voličů bude ucházet ve volbách do zastupitelstev Hlavního města Prahy, MČ Praha 5, MČ Praha 6, MČ Praha 11, MČ Praha 18-Letňany, Čestlicích, Ústí nad Labem, Nymburku, Mladé Boleslavi, Králově Dvoře, Vrátu, Olomouci, Kopřivnici, Kroměříži, Hranici a Štěpánově.

Pro přítomné novináře je připraveno občerstvení a také dárek do horkých letních dnů jako stvořený.

Prosíme o potvrzení účasti na press@oda.cz

Štěpánka Marková

manažerka ODA

Keywords ČR-strany-volby-ODA