System Alliance Europe Awards * V Amsterdamu předány ceny nejlepším partnerům

Na roční valné hromadě aliance byli oceněni nejproduktivnější partneři evropské sítě přepravy sběrných nákladů cenami Performance-Awards.

Vytouženou trofej "Partner roku" získala společnost Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H. (Rakousko) po čtvrté v řadě.

V kategorii "Kvalita" rozdělené do dvou skupin podle velikosti podniku se z ocenění "Vítěz v kategorii Kvalita" mohou těšit společnosti L.W. Cretschmar GmbH & Co. KG in Kornwestheim (Německo) a Heppner GmbH & Co. KG in Frankfurt nad Mohanem (Německo).

V kategorii "Improvement of the Year (Zlepšení roku)" je šťastným vítězem společnost Groupe Heppner v Ormes (Francie).

Kritéria byla stanovena na základě měsíčních vyhodnocení kvality a množství.

Bezmála 60 účastníků pak oslavilo všechny oceněné vítěze a jejich výsledky okružní projížďkou po grachtech a společnou večeří.

System Alliance Europe sdružuje odbornou kvalifikaci předních středně velkých speditérských společností. Obrátí-li se zákazník na svého regionálního přepravce, obdrží kompletní odborné znalosti evropské platformy přepravy sběrných nákladů. Organizační a IT směrnice jsou zárukou vysokých standardů kvality, transparentních procesů a spolehlivé přepravy. Gebrüder Weiss je oficiálním partnerem sdružení evropských přepravců sběrných zásilek System Alliance Europe.

System Alliance Europe Agency GmbH 2

Bližší informace najdete na webové stránce: www.systemallianceeurope.net.

Kontakt:

System Alliance Europe Agency GmbH Carina Lammers Public Relations Tel: +49 (0) 5407 81668-12 E-Mail: carina.lammers@systemallianceeurope.net

Keywords Německo-služby-ocenění-firmy-Systém Alliance Europe-Gebrüder Weiss

Region
Europe, EU, NATO

Automotive industry, transport and machinery
Services, tourism
Business, marketing