Účast společnosti XCMG na veletrhu Intermat ASEAN 2017 přinesla objednávky v hodnotě milionů dolarů

Společnost XCMG se z veletrhu Intermat ASEAN 2017 („Intermat") v Bangkoku v Thajsku vrátila s intenčními objednávkami od stavebních firem, vlád a rozvojových agentur v celkové hodnotě téměř 100 milionů USD, čímž dále rozšířila svou působnost na trhu jihovýchodní Asie.

Jako jediný čínský výrobce stavebních strojů, který byl pozván k výstavě na Intermatu, společnost XCMG zaujala nové a potenciální zákazníky z celého světa svými nejnovějšími produkty a závazkem zlatého standardu „Advanced and Endurance".

Hu Xiangyang, zástupce generálního ředitele pro dovoz a vývoz společnosti XCMG, hovořil na zahajovacím ceremoniálu veletrhu Intermat o hlubokých kořenech společnosti XCMG na thajském trhu a také o nových perspektivách, které umožňuje iniciativa Pásu a cesty (B & R), rozvojová strategie čínské vlády, aby vytvořila novou „Hedvábnou stezku", která spojuje země v Asii a Africe.

„Iniciativa pásu a cesty již pomohla v Thajsku dosáhnout skvělých výsledků díky nedávno zvýšeným investicím thajské vlády do výstavby infrastruktury, což přináší nové příležitosti pro výrobce stavebních strojů. Kromě dalšího růstu svého podílů na trhu těžebních vozů, nakladačů, jeřábů a vrtných plošin v Thajsku společnost XCMG plánuje přinést další produkty, které mohou podpořit velké projekty v oblasti infrastruktury, jako např. čínsko-thajskou železnici, městskou lehkou železnici a rozšíření letišť," dodal.

Do roku 2016 tato společnost rozšířila svůj podíl na trhu ve 48 z 65 zemí iniciativy Pásu a cesty, přičemž vývozy představovaly 75 procent celkového objemu .

Značka XCMG byla od svého vstupu na thajský trh v devadesátých letech minulého století vysoce oceňována místními stavebními společnostmi za spolehlivou kvalitu výrobků a rychlé služby. Vzhledem k tomu, že společnost XCMG má v souvislosti s iniciativou Pásu a cesty nové cíle, zavázala se k dodržování svých základních hodnot, velké odpovědnosti a dosahování velkých úspěchů.

„Společnost XCMG se zabývá výrobou špičkových stavebních strojů, které dokážou konkurovat nejlepším značkám na světě. Těšíme se na pomoc Thajsku s jeho programem výstavby infrastruktury, který bude stimulovat hospodářský rozvoj a budovat mosty jak doslova, tak i obrazně, a dále posílí spolupráci na všech úrovních," dodal pan Hu.

O společnosti XCMG:

XCMG je nadnárodní společnost těžkého strojírenství se 74letou historií. V současné době zaujímá na světovém trhu v oblasti stavebních strojů devátou pozici. Společnost vyváží do více než 177 zemí a regionů celého světa .

Pro více informací navštivte webové stránky: www.xcmg.com , nebo Facebook , Twitter , YouTube , LinkedIn a Instagram .

KONTAKT: Han Zhang, +86-516-8773-9408, xcmg_media@163.com

Keywords Thajsko-stroje-stavby-XCMG

Region
Asia, Australia