Nová příležitost k VŠ studiu

Sdělení UNYP:

Ve školním roce 98/99 byla v Praze založena pobočka Státní university v New Yorku - University of New York/Prague (UNYP). UNYP nabízí českým i zahraničním studentům atraktivní studijní obory: International and European Economic Studies, Public Administration, Bussines Administration. Vyučovacím jazykem je angličtina a garantem úrovně studia mezinárodní profesorský sbor. Absolventi UNYP získají bakalářský diplom State University of New York, který je v ČR nostrifikován. V současnosti má škola více než 100 řádných studentů v denním studiu. Pro další školní rok bude otevřeno i distanční studium. Přijímací řízení pro všechny obory je v červnu a září '99.

Kontakt: UNYP, Legerova 72, Praha 2, 120 00, Tel.: (02)24221247, (02)24221281, http://www.unyp.cz.

Keywords školství-vysoké-UNYP

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Science, education and school system