mediafactory s.r.o. má nové jméno

V rámci rozšiřování nové CI nadnárodní společnosti caatoosee GmbH (dříve Media Group GmbH) proběhla i změna jména české pobočky z původního názvu mediafactory s.r.o. na caatoosee s.r.o.

caatoosee s.r.o. je jednou z nejvýznamnějších poboček nadnárodního konsorcia a od roku 1999, kdy byla založena, se stala silným centrem vývoje internetových aplikací. V současné době prochází dynamickým růstem a rozšiřuje své vývojové kapacity s cílem ovládnout široké spektrum technologií na nejvyšší úrovni.

Spolu s novou CI je v současné době implementována do pobočky i globální strategie mateřské společnosti, která propojí mezinárodní centra nejen v oblasti vývoje, a dá tak vzniknout velmi silnému subjektu v tzv. nové ekonomice.

Globalizační procesy probíhají pod vedením stávajícího managementu v čele s ředitelem Janem Kubalíkem a jeho zástupcem Jaroslavem Novákem, kteří vedli českou pobočku téměř od samého počátku její existence a vybudovali z ní silné a stabilní vývojové centrum na mezinárodní úrovni.

Další informace www.caatoosee.com

Kontakt: caatoosee, s.r.o.