Stabilizace značky CALEX

V tomto týdnu byla dořešena situace ve výrobním závodě Calex Zlaté Moravce, jednom z největších výrobních závodů strojírenského charakteru ve Slovenské republice.

V návaznosti na dořešení vlastnických vztahů, navýšení základního jmění a poskytnutí státní garance získala firma úvěrové zdroje na profinancování výroby a splnění kontrahovaných zakázek.

Společnost Nový Calex a.s. je tradičním výrobcem chladicí techniky pro domácnost. Vlastníkem společnosti Nový Calex a.s. je v současné době slovenský stát a jeho cílem je připravit celý podnik na vstup strategického partnera. Na českém trhu je značka CALEX zastoupena společností Nový Calex ČR, s.r.o..

Edita Pňačková, jednatel společnosti Nový Calex ČR, s.r.o.

Martin Skála, ředitel společnosti Nový Calex ČR, s.r.o.

Nový Calex ČR, s.r.o., Vilová 8, 100 00 Praha 10, tel. 02/781 5678, 781 5337

Keywords PROTEXT-Calex

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic