Golfový klub Nová Bystřice buduje členskou základnu

PRAHA 19. července - Golf je nádherný sport a není jen pro bohaté! Golfový klub Nová Bystřice si zajímavým způsobem buduje členskou základnu.

V letošním roce byla otevřena cvičná louka a na podzim se počítá s otevřením prvních devíti jamek. Zájem o golf v posledních letech stoupá, ale najít odvahu a začít hrát je těžké. Od května probíhají intenzivní víkendové kurzy golfu, které jsou zaměřeny na seznámení se s technikou hry a s jejími pravidly. Tyto pobyty organizačně zajišťuje cestovní kancelář Intercontact Praha, která se specializuje na golfovou turistiku. V ceně tisíc korun na osobu jsou zahrnuty dvě noci v penzionu Albatros, šest hodin teoretické a praktické výuky s instruktorem, účast na turnaji v rakouském Litschau a zapůjčení golfového vybavení. Ti, kteří kouzlu golfové hry podlehnou si mohou zakoupit na místě nejlevnější členství v golfovém klubu u nás.

Ti, kteří hledají jiné netradiční formy cestování, mohou vyzkoušet all inclusive pobyty s cestovní kanceláří Club Mediteranné (ClubMed) nebo se vydat na okružní plavbu po světových mořích s Royal Caribbean Celebrity Cruises. Kontakt: Intercontact Praha, Šárka Satrapová, tel: 02/5753 3790, sarka.satrapova@intercontact.cz

Keywords PROTEXT-Intercontact-golf

Region