Offerto.cz nabízí v mimořádné nabídce hodinu tenisu

Společnost Offerto.cz nabízí na svých internetových stránkách v mimořádné nabídce lekci tenisu na tenisových kurtech Slavia Pilsner Urquell v Plzni. Slavia Pilsner Urquell je jedním z nejprestižnějších tenisových klubů republiky. Každoročně je zde pořádáno několik tenisových turnajů s účastí hráčů z celého světa. Lekci tenisu zajistí profesionální tenisový trenér Stanislav Martínek, jehož výukou prošlo několik úspěšných českých i německých hráčů.

V době dovolených společnost přichází s další zajímavou nabídkou. Ve spolupráci s rakouským řetězcem hotelů Arcotel nabízí v období 14. - 27. 8. 2000 výtvarný kurs vedený předním německým malířem Norbertem Frischem z Berlína v německém a anglickém jazyce. Nabídka zahrnuje týdenní pobyt s polopenzí (snídaně, večeře) v rakouských Alpách v lázeňském městě Bad Gastein, kurs výtvarného umění a společnou vernisáž s Norbertem Frischem. Platba je možná při příjezdu v recepci hotelu i v českých korunách.

Pokud máte zájem o další informace týkající se těchto akcí navštivte naše internetové stránky www.offerto.cz. Kontaktní osoba: Bc. Barbora Šindelářová Offerto.cz Purkyňova 27 301 36 Plzeň Tel: 019/722 01 90 Fax: 019/722 01 98 E-mail: Barbora.Sindelarova@offerto.cz

Keywords PROTEXT-Offerto.cz

Region