Kupujte použité stavební stroje na aukcích po Internetu / BauNetz rozšiřuje služby e-commerce

Od nynějška bude možné kupovat použité stavební stroje při aukcích on-line. V rámci BauNetz, předního internetového portálu pro stavební sektor byla burza bcee (Bertelsmann Construction Equipment Exchange) rozšířena na platformu pro aukce. Nová služba e-commerce zahajuje dnes na adrese http://www.BauNetz.de/bcee nebo http://www.bcee.de.

Na burze bcee, předním evropském on-line trhu pro použité stavební stroje, si mohou potenciální kupci prohlížet pět tisíc položek na prodej od asi 250 dodavatelů, jakož i kupovat použité stavební stroje při aukcích on-line. Rozšířením bcee se na Internetu vytváří obchodní příležitost, při které se potkávají ti kdo kupují s těmi, kdo prodávají stavební stroje, a umožňuje jim uzavřít dohody.

Snadná orientace v širokém rejstříku strojů, rozsáhlá informace o produktech a příležitost vyhledávat v deseti jazycích, včetně angličtiny, ruštiny a polštiny, jsou vynikajícími charakteristikami tohoto trhu.

Prodejci profitují z tohoto způsobu podnikání, protože si mohou dle potřeby vybrat mezi prodejem prostřednictvím klasifikované inzerce nebo dynamického aukčního procesu. Služba poskytuje prodejcům přístup k cílovým skupinám, které jsou pro ně rozhodující.

Služba je zdarma pro kupující a potenciální kupující. Služba je rovněž zdarma pro prodávající až do 31. 7. 2000. Poté budou prodávající platit podací poplatky nebo provize do výše tří až pěti procent kupní ceny.

S více než 47 tisíci registrovanými uživatelů a více než 1,7 miliónem prohlídek certifikovaných stránek IVW měsíčně, je BauNetz předním portálem pro styk mezi podnikateli v oboru stavebnictví na Internetu. BauNetz je zaměřen na všechny cílové skupiny ve stavebnictví, od architektů, technických konstruktérů až po stavitele a řemeslníky. Komplexní profily o více než 40 vybraných partnerech poskytují unikátní zdroj informací pro německý stavební průmysl a navíc k této službě i inovační komunikaci a příležitosti k transakcím. Burza bcee je od května 1999 řízena odbornými časopisy Bertelsmann Fachzeitschriften. BauNetz a Bertelsmann Fachzeitschiften patří k specializované publikační skupině BertelsmannSpringer. ots Original Text Service: BauNetz Online-Dienst GmbH & Co. KG Internet: http://recherche.newsaktuell.de Pro další informace prosím kontaktujte: Ute Brödje, Tel. +49-30-887-26320 E-mail: presse@BauNetz.de

Keywords PROTEXT-BauNetz-stroje-burza

Region
Europe, EU, NATO