Nové internetové produkty

Firmy Bonton Promotions a Bonton Online (Na Florenci 29, Praha 1), v rámci svých on-linových služeb, uvádí na Internet nové produkty. Bontonfun (www.bontonfun.cz) - nový portál plný informací ze zábavy. Systém Banman (www.banman.cz) - nový způsob zadávání bannerové reklamy na Internetu.

Internetová videopůjčovna (www.dvdkuryr.cz) - půjčování videokazet a DVD nosičů pomocí Internetu s donáškou až do domu. Bonton v novém (www.bonton.cz) - nový design firemního portálu.

Prezentace nových produktů se uskuteční v prostorech Bontonland Megastore, Internet Music Bar (Palác Koruna, Václavské nám. 1, Praha 1) dne 22. června od 14:30. Srdečně zveme laickou i odbornou veřejnost.

Kontakt: Bonton Promotions, a. s.

Na Florenci 29, Praha 1

tel.: (02) 21707211