Motorola, Symbol Technologies, AirClic a Connect Things ohlašují novou technologii

SCHAUMBURG/HOLTSVILLE (USA) 19. června PROTEXT/Businesswire) - Nová technologie umožní spotřebitelům snadnější přístup k informacím a elektronickému obchodování prostřednictvím technologie načítání čárového kódu; zástupci vedení společností popsali nový podnik při konferenčním telefonním hovoru pro sdělovací prostředky.

Christopher B. Galvin, předseda a výkonný ředitel, společnosti Motorola, Inc., Tomo Razmilovic, prezident a volený výkonný ředitel, společnosti Symbol Technologies

Galvin a Razmilovic ve čtvrtek 15. června 2000 představili úlohu svých společností v nové společnosti, která umožní spotřebitelům snadný přístup k informacím a službám prostřednictvím příručních zařízení, terminálů kabelové televize, mobilních telefonů a dalších zařízení s přístupem na Internet, která jsou vybavena technologií k načítání čárového kódu. Po té odpovídali na dotazy. Kontakt: Hill and Knowlton, Inc. Philip Anast, 312/255-3079

Keywords PROTEXT-Motorola-AirClic-Connect Things

Region