Sdělení společnosti Toyota Financial Services v České republice

Vstup finanční organizace Toyota Financial Services (TFS) do České republiky představuje významný přínos zejména pro autorizované prodejce vozů značky Toyota. Díky přítomnosti TFS mohou nabízet více produktů a služeb zákazníkům, protože TFS jim zajistí flexibilnější a na míru šité financování.

Společnost Toyota Financial Services upevňuje finanční a organizační sílu jak společnosti Toyota Motor Corporation, tak firmy Toyota Motor Czech, s. r. o., oficiálního importéra v České republice. Společnost TFS se na českém trhu zaměří na potřeby a přání zákazníků, aby jim mohla nabídnout co možná nejvýhodnější finanční produkty, přičemž její výhodou bude neocenitelná zkušenost z účinkování na řadě zahraničních trhů. Česká republika je totiž v pořadí již osmnáctým státem, kde má Toyota Financial Services své zastoupení.

TFS však může navíc využít zkušeností firmy BB-Leasing, s. r. o., tedy firmy, která na českém trhu působí od roku 1996. Společnosti BB-Leasing GmbH z Berlína a Toyota Motor Corporation se dohodly na zakoupení firmy BB-Leasing, s. r. o., Toyotou.

Toyota Financial Services se brzy stane nedílnou součástí struktur společnosti Toyota v České republice a bude usilovat o posílení pozice značky Toyota na trhu.

TOYOTA FINANCIAL SERVICES CZECH, s.r.o.

Vlkova 841/46, 130 00 Praha 3

tel. +420 (2) 627 71 54 fax. +420 (2) 627 53 17

Kontaktní osoba: Ing. Aleš Kamarýt, ředitel společnosti

TOYOTA MOTOR CZECH, spol. s r.o.

Šafránkova 1, 155 00 Praha 5

tel. +420 (2) 330 99 800 fax. +420 (2) 330 99 890

Kontaktní osoba: Slavomír Rozman, Public Relations, tel. +420 (2) 330 99 804

Keywords PROTEXT-Toyota Financial Services