Vladimír Dlouhý jednal s prezidentem ČR Milošem Zemanem

Vladimír Dlouhý, prezident Hospodářské komory České republiky (HK ČR) byl dnes na Pražském hradě přijat prezidentem České republiky panem Milošem Zemanem. Pracovní setkání zástupce podnikatelů a hlavy státu bylo pokračováním diskuse, kterou obě strany navázaly počátkem tohoto týdne při příležitosti Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně.

Již v rámci setkání zástupců českých podniků s prezidentem ČR, které v Brně uspořádala HK ČR, Miloš Zeman ocenil aktivity komory a projevil zájem o intenzivnější spolupráci nejen v podobě účasti na doprovodných podnikatelských misích, ale i v podobě pravidelných schůzek.

Dnešní rozhovor Vladimíra Dlouhého a Miloše Zemana se týkal obecných ekonomických otázek, přípravy státního rozpočtu na rok 2015, podnikatelského klimatu v České republice a možné spolupráce HK ČR při organizaci doprovodných podnikatelských misí v rámci zahraničních cest prezidenta republiky.

Kontakt:

Lenka Vodná

HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY

Freyova 27 | 190 00 Praha 9 - Vysočany

tel.: 266 721 477 |mobil: 725 211 811

vodna@komora.cz | press@komora.cz | www.komora.cz

Keywords ČR-hospodářství-Zeman-Hospodářská komora ČR

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Politics, public administration and courts
Finance, economics

RECEIVING PRESS RELEASES