Soutěž České podnikatelské pojišťovny zná své výherce

23. února 2000 se uskuteční slavnostní předání automobilů výhercům Velké soutěže České podnikatelské pojišťovny, a. s. Předání cen proběhne v prostorách autosalónu Cartec Mladá Boleslav, obchodního partnera České podnikatelské pojišťovny, a. s., ve 14:00.

Velká soutěž České podnikatelské pojišťovny, a. s. byla vyhlášena v souvislosti s povinným ručením. Každý, kdo si uzavřel povinné ručení u České podnikatelské pojišťovny, a. s., byl zařazen do slosování o tři automobily - Škoda Octavia, Škoda Fabia a Škoda Felicia a dalších 330 cen. Slosování proběhlo 31. prosince 1999. Výherní listina se 30 hlavními výhrami byla zveřejněna v Mladé frontě DNES dne 14. ledna 2000 a kompletní výherní listina je k dispozici na všech pracovištích České podnikatelské pojišťovny, a. s. a na internetu na adrese: www.cpp.cz. Pro automobily si dnes dojedou - pan Václav Kosík ze Sedlece, pan Miroslav Kajan z Ostravy a pan Miroslav Šobáň z Brna.

U příležitosti předávání automobilů se uskuteční tisková konference, kde budou zástupci médií seznámeni s výsledky uzavírání smluvního pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla pro rok 2000. Počet pojištěných vozidel u České podnikatelské pojišťovny, a. s. dosáhl 243 tisíc.

Keywords PROTEXT-pojišťovna-povinné ručení

Region