Bělící zubní prášek z asijských léčivých bylin

Bělící zubní prášek, který dělá zuby oslnivě bílé po několikadenním používání, je k dostání na německém trhu od února 1999.

DentaSanŽ, říká výrobce Braun Medizin Kosmetik, neobsahuje škodlivá brusiva, která by poškozovala zubní sklovinu. Tento unikátní bělící zubní prášek je vyráběn pouze z přírodních látek a je doplňkem k denní péči o zuby.

Používání DentaSanŽ je mimořádně jednoduché, může se používat stejně jako obyčejná zubní pasta. Dlouhodobé zkoušky dentistů (mikroskopické šetření) potvrdily neškodnost výrobku a jeho enormní účinky.

Od února 1999 bylo v německých lékárnách prodáno více než 400.000 lahví DentaSanŽ. Měsíční spotřeba stojí 9,90 DEM (5,05 EUR). Bělící zubní prášek nemá žádné vedlejší účinky.

Braun Medizin Kosmetik stále hledá prodejní partnery pro uvedení DentaSanŽ na světové trhy. ots Original Text Service: Braun-Medizin-Kosmetik Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Braun-Medizin-Kosmetik E-mail: DentaSan@aol.com Fax ( 0049 ) 02182 / 885418

Keywords Braun Medizin Kosmetik

Region