Docent se se svým vzdělávacím systémem Enterprise umístil na 1. místě mezi sedmi hodnocenými časopisem PC Week

Společnost Docent Inc., přední poskytovatel výukových komerčních řešení, dnes oznámila, že byla ohodnocena v poslední soutěži časopisu PC Week Shoot-Out, která se konala v Alexandrii ve Virginii a byla označena za "toho, kdo se nachází mezi sedmi nejlepšími na poli vzdělávacích manažerských systémů".(1) Docent byla hodnocena spolu s dalšími šesti soutěžícími, mezi nimiž byly Click2learn s programem Ingenium 4.5, Lotus s Pathware 4 a KnowledgeSoft 3.3. Docent byla oceněna za své dobré ohodnocení dovednosti, flexibilitu a mezi jinými také za svou schopnost vyrobit na objednávku kurs na základě specifických potřeb společnosti. Docent byla jediným účastníkem, který získal hodnocení "A" za své silné schopnosti a administrativu, což obojí zvýrazňuje schopnost společnosti Docent vytvářet online katalogy kursů, plány pro pokrok studentů, kursy podle rozvrhu a schopnost zakládat výukové způsoby. Vzdělávací systém byl také oceněn za jeho vrcholovou schopnost korektně připoutat studenty ke kursu, který si mají zapsat s ohledem na výkon jejich stávajícího povolání. Ve svém přehledu výukového softwaru společnosti Docent citoval PC Week, že "množství jejích funkcí chce oslovit jak akademické, tak korporační organizace, a oba typy organizací budou tímto produktem skvěle obslouženi. Kupující, kteří hledají vzdělávací manažerské systémy, by měli umístit Docent vysoko na svém hodnotícím seznamu." (1) PC Week navíc poznamenal, že "zvládání více jazyků a cizích měn z něho činí dobrou pomůcku pro globální organizace."(1) "Jsme potěšeni, že PC Week uznává klíčovou potřebu pro vzdělávání založené na webu, a že ocenil výhody řešení pro elektronickou výuku společnosti Docent," řekl hlavní výkonný manažer společnosti Docent Inc. Dave Ellett. "PC Week ohodnocuje to, co nám naši zákazníci říkají - společnosti potřebují flexibilní, výkonné vzdělávací korporační programy, které jsou dost sofistikované na to, aby vyhověly potřebám dnešního podnikání a také musí přicházet s inovativními technologickými nabídkami." Podle PC Week "sudí shledali, že Enterprise 4.0 společnosti Docent Inc. je nejlepším vyskytujícím se vzdělávacím manažerským systémem. Enterprise má dobře vyvinutou funkci pro testování studentů a vestavěný hodnotící cyklus pro studenty, kteří potřebují souhlas zkoušejícího s tím, aby si mohli zapsat kurs. Zvláštní důležitost pro všechny sudí představovala schopnost spojit kurs s výkonem povolání - mocná funkce pro využití ve společnostech. Ed Meachen, pomocný viceprezident pro výuku a informační technologie na University of Wisconsin System v Madisonu řekl, 'Jsem dojat zkouškami produktu Docent, výcvikem a výsledky toho, jak se hodnotí to, jak zaměstnanec využívá poznatků při svém zaměstnání.'"(1) Soutěže PC Week Shoot-Outs jsou rigorózními komparativními hodnoceními, ve kterých musí každý účastník nabídnout řešení pro obchodní problém prezentovaný účastníkům prostřednictvím zveřejnění. Skupina sudích hodnotí schopnost každého účastníka řešit okamžitě nastolený problém. PC Week založil kritéria svého hodnocení pro soutěž Shoot-Out na použitelnosti, schopnostech, spravování, registraci, spolupráci, odstupňovatelnosti, podávání zpráv, výkonnostních standardech, bezpečnosti a konektivitě. Plné znění článku můžete nalézt ve výtisku PC Week z 15. listopadu nebo na webové stránce PC Week: http://www.zdnet.com/pcweek/stories/jumps/0,4270,2391382,00.html

O společnosti Docent Inc.

Docent(TM) Inc. se sídlem v Mountain View v Kalifornii je uznávanou globální přední vzdělávací společností se softwarem Education Commerce(TM), která poskytuje komplexní řešení v oblasti výuky přes Internet. Na konferenci Enterprise Outlook Conference, pořádané společností Technologic Partners v červenci 1999, získala společnost ocenění "Investor's Choice" (Volba pro investory) jako jedna z deseti čelných společností elektronického podnikání, které mají "největší šanci uspět" z 88 soukromě financovaných technologických společností. Firemní výukové programy společnosti Docent jsou nyní nainstalovány na více než 80 firemních stránkách a patří k nim Merrill Lynch, Boeing, Lucent Technologies a TIAA-CREF. Rostoucí seznam partnerů společnosti Docent je klíčovým prvkem její schopnosti poskytovat komplexní výukové firemní programy a patří k nim Miller Heiman, Inc., Siebel Systems, Inc. a C3i. Další informace najdete na webové stránce Docent na adrese www.docent.com nebo zavolejte na číslo 650-934-9500.

POZNÁMKA: Docent je ochranná známka společnosti Docent Inc. Všechny ostatní známky jsou vlastnictvím registrovaných majitelů. (1) UPOZORNĚNÍ O OCHRANNÝCH PRÁVECH: Otištěno z PC Week z 15. listopadu 1999, Copyright (c) 1999, ZD, Inc. ots Original Text Service: Docent Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Sharyn Fitzpatrick ze společnosti Docent Inc., 650-934- 9516, nebo 650-814-5835, nebo sfitzpatrick@docent.com; nebo Linda Song ze společnosti The Weber Group, 415-616-6097, nebo lsong@ca.webergroup.com, za společnost Docent Inc. Webová stránka: http://www.docent.com

Keywords PROTEXT-Docent Inc.

Region
USA, Canada, U.N.