Pomozte dětem v ohrožení života s UNICEF a Zapakatel.cz

Zapakatel.cz, jeden z nejsilnějších českých slevových serverů, zahájí na Den dětí společný charitativní projekt s Dětským fondem OSN - UNICEF. Prostřednictvím Zapakatel.cz bude možné přispět na záchranu dětských životů v africkém Sahelu.

Každý může pomoci milionům dětí v ohrožení života, postižených humanitární krizí. Od prvního června bude možné přispět na jejich záchranu částkami 50, 100 nebo 224 Kč. Zaplacená částka bude v plné výši věnována UNICEF ČR a využita k zakoupení terapeutické výživy, očkování nebo zajištění základních souprav na vodu.

Příspěvek 50 Kč pomůže pokrýt výdaje na šest dávek terapeutické výživy, což pro jedno dítě trpící těžkou podvýživou, představuje množství potřebné na dva dny.

Částka 100 Kč umožní proočkování 18 dětí proti spalničkám. A dar 224 Kč může jedné rodině zajistit základní soupravu na vodu.

Právě teď je správná chvíle na dobré skutky! Příspěvek pomůže zachránit děti v africkém Sahelu, oblasti postižené suchem, kde je podvýživou bezprostředně ohrožen život jeden milionu dětí (http://www.zapakatel.cz/unicef.

Od počátku dubna UNICEF i díky českým dárcům poskytl terapeutickou výživu již 140 252 dětem v celém regionu (Burkina Faso, Kamerun, Čad, Mali, Mauritánie, Niger, Nigérie, Senegal), podařilo se mu zvýšit počet výživových léčebných center na 4 154 a jakmile to situace dovolí, bude zřizovat další.

Pro záchranu života stačí málo. Přispět UNICEF na zajištění humanitární pomoci, zaměřené na terapeutickou výživu, přístup k pitné vodě, hygieně i zdravotní péči. Včetně očkování proti smrtelným infekčním chorobám.

Pomozte zachránit co nejvíce dětských životů. Od 1. června na http://www.zapakatel.cz

O Zapakatel.cz

Zapakatel.cz je jeden z nejsilnějších českých slevových serverů a na Slovensku působí jako Zabagatel.sk. Zapakatel.cz najdete na http://www.zapakatel.cz, stejně tak jako na sociální síti Facebook (http://www.facebook.com/zapakatel.cz.

Kontakt:

Tomáš Carba

marketingový manažer projektu Zapakatel.cz

GSM: +420602150235

E-mail: tomas.carba@zapakatel.cz

Keywords ČR-sociální-internet-charita-firmy-Zapakatel.cz-UNICEF

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Politics, public administration and courts
IT, telecommunications

RECEIVING PRESS RELEASES