Zvyšování počítačové gramotnosti projektem Steven's DRIVE

PRAHA 25. srpna (PROTEXT)

Steven's Corp. s.r.o. představuje veřejnosti používající kancelářský softwarový balík Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) vzdělávací projekt Steven's DRIVE. Ten umožňuje nekonvenčním a efektivním způsobem zjišťovat a zvyšovat počítačovou gramotnost široké veřejnosti prostřednictvím dvou částí: testovací Steven's Audit a vzdělávací Steven's Education. Steven's Audit prověřuje časově nenáročnou praktickou zkouškou aktuální znalosti a efektivitu práce osob pracujících se softwarem Microsoft Office. Vzdělávací část Steven's Education efektivně doplňuje pouze chybějící znalosti zjištěné vyhodnocením auditu. Toto školení probíhá v malých, nejvýše šestičlenných skupinkách podle úrovně zjištěných vědomostí. Přednost tohoto projektu se projeví po závěrečném druhém auditu, který ukáže navýšení vědomostí a dominantní časovou úsporu.

Veškeré další podrobné informace o celém projektu naleznete na www.stevenscorp.com. Můžete nás oslovit také přímo na telefonním čísle 0602/669665.

Kontakt: Simona Rážová

e-mail: srazova@stevenscorp.com

ředitelka divize Sales & Promotion

Steven's Corp. s.r.o.

Čeňka Zemana 439

440 01 Louny

Klíčová slova PROTEXT-Steven's Corp.

IT, telekomunikace