Chytrá angličtina - revoluční výuka angličtiny

Praha 17. června (PROTEXT)

Společnost TAXUS International s.r.o. po dvouměsíčním veřejném testování uvádí na trh nový výukový program angličtiny s názvem Chytrá angličtina, který navazuje na předchozí úspěšnou první verzi Revoluční angličtiny.

Chytrá angličtina nabízí nový způsob výuky angličtiny s trvalými a rychlými výsledky. Uživatelé se již nemusí složitě učit slovíčka a gramatiku a ušetří téměř 90 % času, který by věnovali standardní výuce. Revoluční metoda výuky využívá nových poznatků vědy o lidské paměti, kdy se uživatelé z 90 % vůbec neučí a přitom využívají skryté možnosti svého mozku.

V rámci výukového programu Chytrá angličtina je pro uživatele připraven soubor 6 modrých a 6 červených CD. Za celou dobu výuky se každý může naučit až 4113 různých slov v 7958 větách. S programem se může efektivně učit celá rodina. Nejvíce si novou formu výuky anglického jazyka pochvalují zejména lidé starší 30 let, kteří už několikrát boj s angličtinou vzdali.

Vyzkoušejte si demoverzi programu a přesvědčte se o jeho kvalitách DEMOVERZE http://www.chytraanglictina.cz

Kontakt:

Ing. Ivo Toman

TAXUS International s.r.o.

Na Pankráci 480/49

Web: http://www.chytraanglictina.cz

ČTK ke zprávě vydává fotografii, která je k dispozici v databázi ČTK Protext - foto a na internetu na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-vzdělání-TAXUS International-PROTEXT

Věda, vzdělávání a školství