Bowne oslaví výročí svých francouzských aktivit

PAŘÍŽ 22.března (PROTEXT-PRNewswire)

Největší světový tiskař dokumentů pro finanční sektor Bowne & Co si 24.března připomene páté výročí otevření svého pařížského úřadu galaoslavou v hotelu Hôtel Le Bristol.

Na oslavě je očekávána řeč Jeho Excelence Raymonda Barrea, bývalého premiéra francouzské republiky, člena parlamentu a starosty Lyonu. Hlavním bodem jeho projevu bude budoucnost a realizace projektu celoevropské akciové burzy Pan European Stock Exchange.

Přítomen bude vrcholný management společnosti Bowne včetně předsedy a generálního ředitele Roberta Johnsona, prezidenta a hlavního manažera Jamese O'Neila a viceprezidenta Carla Crosetta. Zúčastní se též lídři francouzské a evropské investiční a legislativní komunity.

Bowne svou pařížskou kancelář otevřela oficiálně v lednu 1994 a od té doby plnila rostoucí potřeby francouzských a zahraničních finančních trhů v několika oblastech. Společnost zajišťuje překlady, přípravu a distribuci dokumentů pro privatizaci, pro nabídky cenných papírů, pro firemní restrukturalizace a další finanční transakce.

Bowne & Co, Inc, založená v roce 1775, je lídrem na světovém trhu na poli informačních služeb v kombinaci s nejhodnotnějším zákaznickým servisem, kdy nejnovější technologie zpracovávají a distribuují klientovy informace k jakémukoli publiku, prostřednictvím jakéhokoli média, v jakémkoli jazyce a kdekoli ve světě.

Největší světový tiskař z finanční oblasti Bowne má též přední místo mezi společnostmi rozvíjejícími internetové služby. Nabízí podnikatelská řešení, poradenství a služby ve vývoji produktů a služeb. Bowne nabízí svým spotřebitelům integrovanou cestu ve vývoji a řízení jejich informačních kanálů, aby využili nejnovějších technologií v uchování, přesunu, prezentaci a využití informací v jakékoli kombinaci tištěné a elektronické podoby. ots Original Text Service: Bowne & Co. Internet: http://www.newsaktuell.de Contact: Antoine Antaki, ředitel, Bowne v Paříži, +44-94-32-80, nebo Kim Freeman, ředitel, Corporate Communications of Bowne & Co., 212-414-8934

Klíčová slova Bowne & Co