Viking Components první nabízí moduly 1 GB PC133 SDRAM

RANCHO SANTA MARGARITA (USA) 29. července(PROTEXT/ots)

Společnost Viking Components Inc., jeden z největších a nejrychleji rostoucích výrobců komponentů na světě, oznamuje, že přichází s prvním modulem 1 GB PC133 a PC100 Synchronous DRAM - což je největší kapacita paměti v jediném modulu. Vysokohustnotní moduly PC133 společnosti Viking, dostupné v kapacitách 256 MB, 512 MB a 1 GB, jsou první produkty z nové rodiny 'T4' modulů DIMM.

"Existuje poptávka ze strany výrobců originálních zařízení po vysokohustotních modulech kvůli maximalizovaným zdrojům na dnešních pracovních stanicích a serverech," uvedl Shannon Biggs, výkonný viceprezident pro konstrukci a výrobu společnosti Viking. "Naše moduly T3 a nový vysokohustotní modul T4 nejen zlepšují výkon systémů, ale každý z modulů se vejde do jednoho rozšiřovacího slotu, což umožňuje uživatelům maximalizovat omezený počet paměťových slotů a přitom udržet jejich současné investice do pamětí."

Rodina T4 jsou paměti příští generace s vysokou hustotou, patentované společností Viking, které vyhovují požadavkům jak PC100, tak PC133.

"Provedli jsme charakteristiku našich vzorků T4 až do 142,8 MHz na HP83000 a domníváme se, že T4 předčí veškeré specifikace PC133," uvedl Ed Samuels, celosvětový ředitel konstrukce společnosti Viking. "Kromě toho, že jde o paměť s nejvyšší kapacitou pro PC133, moduly T4 byly přizpůsobeny tak, aby pracovaly i v nejnepříznivějším prostředí pracovních stanic a serverů, když prošly nejpřísnějšími testy životnosti v daném odvětví."

O modernizaci pamětí T4 společnosti Viking

Zavedením technologie T3 v roce 1997, na níž je podán patent, byla společnost Viking Components první, která nabídla paměť s dvojí kapacitou, která eliminovala nevýhody jiných modulů s dvojitou kapacitou, vyplývající z jejich nestandardní velikosti, zahřívání, slabého exteriéru a problémů s načasováním. Při vývoji nové rodiny T4 inženýři společnosti Viking optimalizovali úspěšnou konstrukci T3 s cílem zlepšit výtěžnost, rozptýlení vznikajícího tepla, zlepšit rychlost přenosu a zpracování signálu a vytvořit tak první modernizovanou paměť s dvojitou kapacitou a vysokou hustotou PC133.

Modul DIMM založený na technologii T3 nebo T4 společnosti Viking má stejnou velikost jako standardní modul 64 MB vyráběný s komponenty SOJ. Tím, že konstrukce T3 a T4 je v souladu s velikostí schválenou v odvětví, umožňuje snadné zapojení do standardních slotů, aniž by zasahovaly do jiných komponentů nebo sousedních slotů, takže uživatelé mohou ušetřit při svých investicích do paměti spojováním a slaďováním modulů.

Ceny a dostupnost

Viking v současné době dodává moduly PC133 a PC100 ve standardní a vysoké hustoty v kapacitách od 64 MB do 1 GB autorizovaným dealerům a výrobcům originálních zařízení na celém světě. Následuje tabulka dodávaných kapacit, čísel dílů a doporučená maloobchodní cena u vysokohustotních modulů T4 společnosti Viking:

Kapacita Č.dílu Cena

256 MB T4 PC133 MD32722R4SN3-CL3 750 USD

512 MB T4 PC133 MD64722R4SN3-CL3 1850 USD

1 GB T4 PC133 MD128722R8SN3-CL3 Zavolejte

1 GB T4 PC100 4D128722R8SN3-CL3 Zavolejte

O společnosti Viking

Viking Components Inc., jeden z největších a nejrychleji rostoucích výrobců komponentů na světě, je nejlépe známý svou vedoucí pozicí na trhu počítačových pamětí, pamětí typu flash a komunikačních produktů. Viking nabízí více než 2000 výrobků předním výrobcům originálních zařízení, výrobcům náhradních dílů a doplňků a maloobchodu a na trh uvádí své výrobky prostřednictvím distributorů a sítích dealerů na celém světě. Viking má závody s certifikátem ISO v ústředí v Rancho Santa Margarita v Kalifornii (ISO 9001) a v irském Dublinu (ISO 9002). Další informace o společnosti Viking Components získáte na telefonu 800-338-2361 anebo navštivte webovou stránku na adrese www.vikingcomponents.com.

ots Original Text Service: Viking Components Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: redaktoři: Christina Karpowitz, Viking Components Inc., 949-643-7255, linka 589, ckarpowitz@vikingcomponents.com

Webová stránka: http://www.vikingcomponents.com

Klíčová slova Viking Components