Paper-Pak získal Wyant Health Care

LAVERNE (Calif.) 22. července (PROTEXT/ots)

Paper-Pak Products, Inc. dnes oznámila, že dokončila akvizici Wyant Health Care, výrobce plen pro dospělé s dvěma výrobními zařízeními v N.J. a Calif.

Toto připojení, spolu s nedávnou akvizicí značky ATTENDS(R) firmy Procter and Gamble, dále posílí postavení Paper-Pak jako jednoho z hlavních světových dodavatelů plen pro dospělé a dalších absorpčních výrobků.

Ve svém komentáři k akvizici předseda a výkonný ředitel Paper-Pak Griff Hopkins prohlásil, že: "Tato připojení jsou důležitým krokem naší strategie stavět na síle našeho podnikání a rozšiřovat naší přítomnost ve světě. Vysoce kvalitní pleny pro dospělé firmy Wyant Health Care doplňují naší stávající výrobkovou řadu a dávají příležitost k novému růstu, zvýšení distribuce a další výrobní kapacity."

Paper-Pak Products, Inc. již téměř 40 let zásobuje zdravotnictví a průmysl potravinářských obalů kvalitními výrobky, které jsou jak inovativní, tak přátelské k životnímu prostředí. Společnost je známa svou jedinečnou kulturou posilování firmy zaměstnanci a osobním přístupem k podnikání.

S těmito dvěma akvizicemi Paper-Pak nyní provozuje závody v Calif., Ga., N.J., N.C. a ve švédském Aneby a je jedním z největších nezávislých výrobců a prodejců kompletní řady výrobků pro inkontinenci dospělých a dalších absorpčních produktů na světě.

Pro další informace o Paper-Pak laskavě volejte (909) 392- 1200 (v USA), nebo navštivte webovou stránku společnosti na http://www.paperpak.com. ots Original Text Service: Paper-Pak Products, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Mr. Larry Sheldon, Vice President z Paper-Pak Products, Inc., 909- 392-1200, linka 287 (v USA), lsheldon@paperpak.com ' Webová stránka: http://www.riechesbaird.com Webová stránka: http://www.paperpak.com

Klíčová slova Paper-Pak

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Zpracovatelský a výrobní průmysl