LG&E Energy získala prestižní spotřebitelské ocenění

LOUISVILLE (Ky.) 20. července (PROTEXT/ots)

J.D. Power and Associates dnes oznámila, že LG&E Energy Corp. (NYSE: LGE) získala nejvyšší uspokojení zákazníků s dodávkou elektřiny pro domácnosti ze všech elektrárenských služeb v zemi a dominuje seznamu v oblasti Středozápadu.

"Toto ocenění je ctí pro LG&E Energy, protože ukazuje náš závazek k vynikajícímu uspokojování zákazníků. Jsem hrdý na těžkou práci a obětavost, kterou naši zaměstnanci prokázali při napomáhání tomu, aby naše společnost dosáhla tohoto prestižního ocenění," řekl Roger W. Hale, předsedy a výkonný ředitel. "Věříme, že to zhodnotí neúnavné úsilí, které vkládají do spojení dvou odlišných společností do jednotného týmu s dodávkami na nejvyšší úrovni."

Inaugurační studie J.D. Power and Associates a Navigate Consulting, Inc. je jediným standardizovaným měřítkem uspokojení pro elektrárenské městské odvětví. Přehled porovnával celostátně Top 118 elektrárenských společností, obsluhujících 81 miliónů rezidenčních zákazníků, což představuje 90 procent domácností ve Spojených státech.

"Protože se svět energetiky rychle mění, brzy bude řízen výběrem zákazníků, je povzbuzující vědět, že LG&E Energy je řazeno v uspokojení zákazníků jako nejlepší," řekl Hale.

LG&E Energy Corp. se sídlem v Louisville, Ky., je společnost diverzifikovaných energetických služeb zařazená do žebříčku Fortune 500 s podnikáním ve výrobě energie a rozvoji projektů; maloobchodního prodeje plynu a elektřiny; a na prodeji energie. Společnost vlastní a provozuje Louisville Gas and Electric Company, regulovaný elektrárenský a plynárenský podnik obsluhující 16 okresů v Kentucky a Kentucky Utilities Company, regulovaný elektrárenský podnik se sídlem v Lexingtonu, Ky., který obsluhuje 77 okresů v Kentucky a pět okresů ve Virginii. LG&E Energy také má podíly a provozuje elektrárny v šesti státech i ve Španělsku a má podíly ve třech společnostech pro distribuci zemního plynu v Argentině. Internet Resources LG&E Energy http://www.lgeenergy.com J.D. Power and Associates http://www.jdpower.com ots Original Text Service: LG&E Energy Corp. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Grant Ringel, (v USA) 502-627-2877, nebo Chip Keeling, (v USA) 502-627-2502, nebo 24-Hour Media Line, (v USA) 502-627- 4999, nebo (v USA) 888-627-4999, všichni z LG&E Energy Corp. Company News On-Call: http://www.prnewswire.com/comp/515672.html nebo fax, (v USA) 800-758-5804, linka 515672 Webová stránka: http://www.jdpower.com Webová stránka: http://www.lgeenergy.com

Klíčová slova LG&E Energy

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Energetika, suroviny