First Ecom.com a Microsoft uzavřely dohodu o vytvoření

vstupního modulu pro produkty Microsoftu HONGKONG 19. července (PROTEXT/ots)

First Ecom.com Inc. (OTC Bulletin Board: FECC), přední poskytovatel internetových platebních služeb pro společnosti se sídlem mimo Severní Ameriku, dnes oznámil, že uzavřel dohodu o rozvoji služeb s Microsoft Hong Kong Ltd.

Podle dohody Microsoft vyvine platební vstupní modul pro svůj Microsoft Site Server Commerce Edition, vypracovaný pro integraci s platebním koncem e-obchodu First Ecom.com a poskytující online obchodníkům schopnost úhrady v reálném čase. Klíčovým rysem modulu je multiměnové zpracování umožňující e-obchod pro celosvětový trh.

Očekává se, že projekt bude dokončen přibližně za jeden měsíc.

O First Ecom.com

First Ecom.com (OTC Bulletin Board: FECC) je vedoucím poskytovatelem online služeb zpracování plateb pro obchodníky mimo Severní Ameriku. Prostřednictvím řady strategických aliancí First Ecom.com schvaluje obchodníky a zpracovává transakce v daňově neutrální jurisdikci bez potřeby používání amerických bankovních institucí nebo internetových platebních služeb v USA.

FECC nabízí online řešení zpracování kreditních karet pro obchodníky v měnách, kterým dávají přednost. Pro další informace kontaktujte First Ecom.com na (888) 305-8233 nebo na e-mailu na ir@firstecom.com nebo na www.firstecom.com.

Určitá zde obsažená prohlášení jsou "výhledovými" prohlášeními (podle definice zákona Private Securities Reform Act z roku 1995). Protože taková prohlášení obsahují rizika a nejistoty, skutečné výsledky se mohou materiálně lišit od těch vyjádřených nebo zahrnutých v takových výhledových prohlášeních. ots Original Text Service: First Ecom.com Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Media Contact: Jeff Davis, jdavis@daviscomm.com, nebo Kevin Manniko, kmanniko@daviscomm.com, oba z Davis.Comm, Inc., (v USA) 415-837-3939 za First Ecom.com; nebo First Ecom.com Investor Relations, (v USA) 888-305-8233 Webová stránka: http://www.firstecom.com

Klíčová slova First Ecom-Microsoft

IT, telekomunikace