Interliant uvedl cenu nabídky svých akcií

PURCHASE (N.Y.) 9. července (PROTEXT/ots)

Interliant, Inc. (Nasdaq: INIT) dnes oznámil, že stanovil cenu své první veřejné nabídky 7,000.000 kmenových akcií na 10 USD za akcii. Interliant zamýšlí použít čistý výnos z nabídky, odhadovaný na 63,7 miliónu USD, na akvizice, kapitálové výdaje, splátky některých dluhů vzniklých v souvislosti s nedávnými akvizicemi a pro pracovní kapitál a všeobecné účely.

Upisovatelé pro tuto nabídku jsou řízeni společnostmi Merrill Lynch & Company, Donaldson, Lufkin & Jenrette a CIBC World Markets. Kopie příslušného prospektu lze získat u Merrill Lynch & Co., World Financial Center, 250 Vesey Street, New York, NY 10281, Donaldson, Lufkin & Jenrette, 277 Park Avenue, New York, NY 10172 nebo CIBC World Markets, 280 Park Avenue, West Bldg., 20th Floor, New York, NY 10017.

Interliant je poskytovatel celé řady dokonalých internetových služeb, které umožňují jeho zákazníkům rozmisťovat a řídit jejich webové stránky a síťové aplikace efektivněji, než dovolují interně vyvinutá řešení. Kromě virtuálních, vyhrazených a spoluumístěných hostovských řešení nabízí Interliant skupinový software a aplikační hostovské služby poskytující zákazníkům dálkový přístup ke kritickým aplikacím a datům. Interliant má tři střediska primárních dat, včetně moderních zařízení v Atlantě a Houstonu a nedávno pronajatého zařízení v oblasti Washingtonu D.C.

Prohlášení v tomto tiskovém sdělení, která nejsou historickými fakty, mohou být považována za výhledová prohlášení, která podléhají rizikům a nejistotám, včetně těch obsažených v Registračním prohlášení, uloženém Interliantem u Komise pro cenné papíry a burzy.

Interliant je registrovaná obchodní značka Interliant, Inc. ots Original Text Service: Interliant, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: William A. Wilson, Chief Financial Officer z Interliant, Inc., 914-640-9000, ext. 209, nebo email, bwilson@interliant.com

Klíčová slova Interliant

IT, telekomunikace