Power Integrations představí své nové klíčové produkty v oblasti převodů energie na výstavě PCIM Europe 2006 * Integrované obvody mají jednodušší design, aby výrobky odpovídaly předpisům pro energetickou účinnost ve světě

Společnost Power Integrations, Inc. (burzovní index Nasdaq:POWI), jednička v oblasti vysokonapěťových analogových, integrovaných obvodů pro převody energie, předvede své nejnovější produkty pro energeticky účinná zařízení, zajišťující dodávky energie, na Mezinárodním odborném veletrhu a konferenci pro silovou elektroniku a inteligentní hnací techniku PCIM Europe 2006, který se uskuteční ve dnech od 30. května do 1. června v německém Norimberku. Integrované obvody od společnosti Power Integrations využívají oceněnou technologii EcoSmart(R) vyhovující požadavkům ENERGY STAR, jejíž pomocí je možné inteligentně řídit dodávky energie a výrazně snížit její spotřebu v běžném, pohotovostním a nulovém režimu. Integrované obvody umožňují zjednodušení designu proudových zdrojů tak, aby vyhovovaly energetickým předpisům ve světě, a jsou určeny pro aplikace, kde je požadován převod energie od 1 W až do 200 W.

"Výrobky, které využívají technologii EcoSmart od společnosti Power Integrations, již ušetřily od roku 1998 zákazníkům a firmám více než 1,6 miliardy amerických dolarů na jejich účtech za elektřinu," řekl Rich Fassler, ředitel marketingu společnosti Power Integrations. "Na výstavě PCIM Europe chceme ukázat návrhářům, jak mohou maximálně využít energii u jejich výrobků, pokud používají technologie od společnosti PI."

Návštěvníci výstavy PCIM mohou navštívit stánek společnosti (č.12-356), aby získali podrobnější informace o nových integrovaných převodnících TinySwitch(R)-III, PeakSwitch(TM) a LinkSwitch(R)-XT. Zařízení TinySwitch-III rozšiřuje výkonnou řadu produktů TinySwitch, aby mohly být zajištěny i dodávky energie až do 36,5 W, určené pro celou řadu aplikací, kde představuje jednoduché a flexibilní řešení. Zařízení PeakSwitch je první průmyslový integrovaný obvod s převodníkem pro režim off-line určený pro aplikace, kde je požadován krátkodobý špičkový výkon až třikrát vyšší než je nominální energie. Zařízení LinkSwitch-XT nabízí jednoduché, cenově dostupné, efektivní řešení pro nabíječky a adaptéry s výkonem méně než 4 W, které vyžadují pevné charakteristiky na výstupu.

Návštěvníci si mohou prohlédnout také demo, které demonstruje LCD aplikace, jež lze využít pomocí zařízení z řady DPA Switch(R) od společnosti Power Integration, a demo tiskárny. Toto demo znázorňuje možnosti výkonu ve špičce, které umožňuje zařízení PeakSwitch. Kromě toho nabídne mluvčí společnosti krátkou prezentaci nových integrovaných obvodů pro převody energie i ve špičce v cenově dostupném, energeticky účinném provedení. Prezentace proběhne 31. května od 16:40 hod ve výstavní hale 12, stánek 353.

O společnosti Power Integrations

Společnost Power Integrations, Inc. je jedničkou v oblasti vysokonapěťových analogových integrovaných obvodů pro převody energie. Převratné technologie, které společnost vyvinula, představují kompaktní a cenově dostupné energeticky účinné řešení pro širokou škálu AC-DC a DC-DC aplikací. Energeticky účinná technologie EcoSmart, díky níž lze výrazně snížit plýtvání energií, již pomohla od svého zavedení v roce 1998 ušetřit jednotlivým zákazníkům i společnostem na celém světě odhadem více než 1,6 miliardy amerických dolarů z jejich nákladů na elektřinu. Více informací naleznete na internetových stránkách společnosti Power Integrations na adrese http://www.powerint.com.

Pokud chcete dostávat tiskové zprávy společnosti Power Integrations e-mailem, zaregistrujte se na adrese http://powerint.investorpass.com/irpass.asp?BzID=1306&to =ea&Nav=0&S=0&L=1. (Vzhledem k délce této adresy, doporučujeme ji zkopírovat a vložit do příslušného pole ve Vašem vyhledávači. Případné nežádoucí mezery odstraňte).

KONTAKT:

Power Integrations, Inc.

Nancy Renzullová

Tel.: 408-414-9641 (Kontakt pro média)

E-mail: nrenzullo@powerint.com

Joe Shiffler

Tel.: 408-414-8528 (Kontakt pro investory)

E-mail: jshiffler@powerint.com

Klíčová slova USA-trh-energie-Power Integrations, Inc.-PROTEXT

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Obchod, marketing
Energetika, suroviny