Spolehlivý provoz serverů

Společnost COOLHOUSING.NET, specializovaná na poskytování služeb v oblasti server housingu a dedikovaných serverů, zprovoznila ve své serverovně na Vinohradské třídě v areálu Stimbuildingu nový systém napájení.

Jedná se o posílené elektrické vedení o dimenzovaném příkonu 110kVA, zálohované vlastním diesel generátorem, který spolu s UPS zajistí dokonalý chod zákaznických serverů v případě delšího výpadku elektrického proudu.

Tato nová zálohovaná linka je k dispozici všem současným i novým zákazníkům. Karel Umlauf, jednatel společnosti COOLHOUSING.NET, k této novince dodává: „Spolu s neomezeným přenosem dat, kvalitní síťovou infrastrukturou a operátory pracujícími v režimu 24/7 nám diesel generátor umožní nabídnout zákazníkům ještě lepší poměr ceny a výkonu.“

Vzhledem k rychle rostoucímu počtu poptávek z České republiky, ale i okolních státu, se server housingové centrum COOLHOUSING.NET v Praze brzy rozroste ještě o další místnost, která umožní především zákazníkům s větším počtem serverů • serverové farmy - umístit své stroje k sobě a lépe je tak obsluhovat.

Služby společnosti začínají na cenách od 990 Kč měsíčně za umístění serveru s neomezeným přenosem dat. Pro své klienty provozuje COOLHOUSING.NET webové stránky obsahující veškeré informace o nabízených službách ve čtyřech jazykových mutacích: česky, anglicky, německy a polsky. Připravují se ještě stánky v ruštině, maďarštině a švédštině.

TZ v elektronické podobě na http://tz.coolhousing.net.

Kontaktní informace:

COOLHOUSING s.r.o.

Ing. Karel Umlauf, jednatel

pr@coolhousing.net

Tel.: + 420 777 31 00 00

O společnosti COOLHOUSING:

COOLHOUSING.NET je od svého vzniku v roce 2004 nejrychleji rostoucím poskytovatelem služeb v oblasti server housingu a dedikovaných serverů. Letité zkušenosti se správou operačních systému a routování, vypracovaná síťová architektura, vlastní připojení do NIXu, nezávislý autonomní systém (AS35592), dostatek vlastních IP adres či dvojitá záloha zahraniční konektivity společnosti umožňují vyplnit přání i těch nejnáročnějších zákazníků za trvale nízké ceny ve výborně dostupné lokalitě ve vlastní serverovně umístěné v areálu Stimbuildingu na Vinohradské třídě v Praze 3.

Klíčová slova ČR-počítače-energie-firmy-Coolhousing-PROTEXT

IT, telekomunikace