Změna ve vedení společnosti VAK JČ, a.s.

Po vzájemné dohodě s infrastrukturním koncernem ENERGIE AG opustí generální ředitel společnosti Vodovody a kanalizace Jižní Čechy, a.s. (VAK JČ, a.s.) Ing. Martin Paštika, MBA k 30.4.2006 své funkce ve společnosti VAK JČ, a.s. Ing. Martin Paštika, MBA úspěšně uvedl do života projektem FIT 05 nové směřování společnosti VAK JČ, a.s., kde využil své bohaté manažerské zkušenosti. Ing. Martin Paštika, MBA bude ve společnosti VAK JČ, a.s. uznáván stále jako klíčová osoba realizace nové moderní firemní organizace. ENERGIE AG bude nadále v této nové éře společnosti VAK JČ, a.s., kterou uvedl do života Ing. Martin Paštika, MBA aktivně pokračovat a bude dále posilovat a rozvíjet společnost v zájmu komunálních partnerů. Do doby jmenování nového managementu bude pověřen vedením společnosti VAK JČ, a.s. předseda představenstva Dipl.-Ing. Christian Hasenleithner. Kontakt: ENERGIE AG Bohemia s.r.o.

Boženy Němcové 38/4

370 80 České Budějovice