Benefit Cosmetics si zvolila pro podporu internetového prodeje a telefonických objednávek ve Spojených státech amerických a ve Velké Británii koncové řešení společnosti Amazon Services

Seattle/San Francisco (USA) 20. dubna (PROTEXT/Businesswire)

Společnost Amazon Services bude poskytovat technologickou podporu pro telefonické objednávky a jejich zpracování, a podporovat zákaznické služby společností benefitcosmetics.com a benefitcosmetics.co.uk.

Společnosti Amazon Services, Amazon Services Europe a Benefit Cosmetics dnes oznámily, že si společnost Benefit Cosmetics zvolila řešení společnosti Amazon Services Enterprise Solution pro rozvoj a podporu nového internetového obchodu a pro zajištění telefonických objednávek ve Spojených státech amerických a ve Velké Británii. Společnost Benefit Cosmetics, dceřiná společnost společnosti LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, což je přední společnost nabízející luxusní zboží, je jednou z nejrychleji se rozvíjejících kosmetických společností ve Spojených státech amerických, která rychle rozšiřuje i svou mezinárodní působnost. Na základě dlouhodobé smlouvy budou společnosti Amazon Services a Amazon Services Europe, zajišťovat zpracování telefonických objednávek a internetový prodej produktů společnosti Benefit Cosmetics prostřednictvím jejích amerických a britských internetových stránek. Mezi poskytované služby bude také patřit návrh a použitelnost stránek, technologická platforma, zpracovávání objednávek a zákaznické služby pro internetové objednávky. Tyto služby pro internetový prodej nebo telefonické objednávky budou spuštěny na podzim tohoto roku.

"Důležitou součástí naší intenzivní strategie na rozšíření aktivit společnosti v národním i mezinárodním měřítku, je posílení naší přítomnosti na internetu, a proto jsme si zvolili poskytovatele řešení pro internetový prodej, který má rozsáhlé zkušenosti a možnosti, a tím je společnost Amazon Services," řekl Neil Kjeldsen, generální ředitel divize pro internetový obchod společnosti Benefit Cosmetics. "Můžeme se zaměřit na vývoj vynikajících výrobků a obchodní zkušenosti pro naše zákazníky, zatímco společnost Amazon uplatní své zkušenosti s internetovým prodejem a zajistí pro naše zákazníky stejně tak skvělé služby."

Společnosti Amazon Services a Amazon Services Europe poskytnou společnosti Benefit Cosmetics řešení pro internetový prodej koncových výrobků, které je založeno na technologii a zkušenostech společnosti Amazon s internetovým obchodem. Technologie společnosti Amazon jako jsou například jednostupňová pokladna, vyhledávání a navigace, perzonalizace, objednávky a platby, seznamy požadovaných výrobků a doporučení, budou moci využívat zákazníci společnosti Benefit Cosmetics, kteří nakupují její výrobky prostřednictvím internetu. Zpracování objednávek a další zákaznické služby budou realizovány na základě celosvětové sítě společnosti Amazon, která má řadu zákaznických center.

"Těší nás, že si společnost Benefit Cosmetics zvolila pro rozvoj a podporu nového způsobu zpracování telefonických nebo internetových objednávek pro své zákazníky v USA a ve Velké Británii právě společnost Amazon Services," řekl Wes Herman, viceprezident společnosti Amazon Services Enterprise Solutions, Wes Herman. "Věříme, že na základě této spolupráce, vytvoříme internetový systém, který pomůže společnosti Benefit Cosmetics oslovit mnohem více zákazníků a nabídnout jim výrobky této jedinečné a dynamické značky."

O společnosti Benefit Cosmetics

Společnost Benefit Cosmetics (http://www.benefitcosmetics.com), divize společnosti LVMH, je přední společností působící v kosmetickém průmyslu. Společnost dobyla svět se svou kosmetikou, jedinou svého druhu, a přípravky péče o pleť, které se staly nejoblíbenějšími mezi celebritami z celého světa. Výrobky této společnosti udávají módní trendy v této oblasti, jimiž se řídí i ostatní konkurenti, kteří je ale nikdy nekopírují. V současné době je Benefit nejrychleji se rozvíjející luxusní kosmetická značka ve Spojených státech amerických, která je prodávána ve více než 600 okresech v 10 zemích a v 5 samostatných obchodech v Kalifornii.

O společnosti Amazon Services

Společnost Amazon Services je dceřinou společností společnosti Amazon.com, Inc. (burzovní index: Nasdaq:AMZN), která nabízí technické platformy, provozní kapacity a své zkušenosti s internetovým obchodem Amazon.com ostatním obchodníkům. Řešení této společnosti Amazon Enterprise Solution v současné době zajišťuje internetový prodej výrobků celosvětově proslulých značek, jako jsou například Target Stores, The Bombay Company, National Basketball Association, Bebe Stores a další přední společnosti.

O společnosti Amazon Services Europe

Společnost Amazon Services Europe je dceřiná společnost společnosti Amazon.com, která má své sídlo v Luxembourgu a poskytuje prvotřídní služby obchodníkům a jejich zákazníkům z celého světa. Nabízí komplexní řadu inovačních služeb pro zpracování nabídek od vyhledání až po dodání.

Společnost poskytuje technologie, hostitelská centra, zákaznické služby, zpracování objednávek přímo od zákazníka a řešení pro dodání, která jsou šitá na míru každému zákazníkovi, což zlepšuje postavení jednotlivých společností a přináší lepší služby jejich zákazníkům.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení v souladu se zněním kapitoly 27A Zákona o obchodování s akciemi a cennými papíry z roku 1933 a kapitoly 21E Zákona o obchodování s cennými papíry z roku 1934. Skutečné výsledky společnosti se mohou výrazně lišit od výsledků, které vedení společnosti očekává. Tato výhledová prohlášení obsahují určité rizikové faktory, které mohou ovlivnit skutečné výsledky společnosti, a mezi které například patří rizika spojená s konkurenceschopností, růst vedení společnosti, možné výkyvy provozních výsledků, mezinárodní expanze, výsledky právních sporů a vymáhání pohledávek, realizace optimalizace center, sezónní výkyvy, obchodní smlouvy, akvizice a strategické transakce, zahraniční směnné kurzy, narušení systému, významný podíl zadluženosti, stav zásob, omezení provozu, právní předpisy a daňový systém, platby, módní trendy a nové oblasti pro obchod. Více informací o rizikových faktorech, které by mohly ovlivnit finanční výsledky společnosti Amazon.com naleznete ve zprávách, které společnost Amazon.com zasílá nebo zašle Komisi pro obchodování s cennými papíry, včetně Výroční zprávy na formuláři 10-K za rok končící k 31. prosinci 2005.

KONTAKT:

Amazon.com

Horká linka společnosti Amazon pro styk s médii

Telefon: 206-266-7180

Internetové stránky: http://www.amazon.com/pr

Klíčová slova USA-internet-komunikace-obchod-Amazon.com-PROTEXT

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace
Obchod, marketing