Globe7 rozšiřuje své mezinárodní působení do sedmi světadílů

South Plainfield (USA, New Jersey) 19. dubna (PROTEXT/Businesswire)

Společnosti Globe7 Inc a Lycos Inc USA podepsaly tříletou nevýhradní smlouvu o spolupráci ve Spojených státech amerických. Součástí integrace a dohody je i to, že společnost Globe7 bude vlastníkem soukromé značky telefonu Lycos, který podporuje přenos hlasu, videa v reálném čase (Real time Video), okamžitou komunikaci (Instant Messaging), a příjem televize šířené internetovým protokolem (IPTV) spolu se službou video na vyžádání (Video on Demand).

MULTIMEDIÁLNÍ MATERIÁLY JSOU K DISPOZICI NA ADRESE: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5125501

Společnost Globe7 pokračuje ve své celosvětové expanzi a v současné době pokrývá 187 zemí na 7 světadílech (včetně Antarktidy). Telefonní technologie Globe7 Internet2 Soft phone, podporující příjem televize šířené internetovým protokolem (IPTV), byla stažena již více než 3 milionkrát. V předchozím měsíci dosáhl počet stažení 2 miliony. Dodatečná geografická analýza odhalila, že nejvíce stažení se uskutečnilo v následujících zemích: USA, Čína, Velká Británie, Maroko, Brazílie, Egypt, Turecko, Vietnam, Polsko, Indie a Francie.

Provozní ředitel Yogesh řekl: "V současné době jednáme s hlavními provozovateli předních internetových stránek, abychom mohli v nadcházejících měsících spustit toto řešení v Asii, Evropě, Jižní a Severní Americe. Usilujeme o to, aby naše expanze pokračovala a zaměřujeme se na řízený rozvoj."

Technologie Globe7 je začleněna a vystavěna na platformě Axill.com, přední společnosti, která se zabývá internetovou reklamou a mediálními programy. Klíčem úspěchu domény Axill.com jsou špičkové mediální a video reklamy, které jsou přinášeny zákazníkům podle jejich preferencí, a zájmu do různých geografických a demografických oblastí. Globe7 využívá nemodernější technologie, jako například: Java, JMF a SIP Stack, které jsou schváleny Národním institutem norem a technologie a Federální státní agenturou Spojených států amerických. Jako rozšíření tohoto modelu jsou internetová volání VOIP pomocí technologie Globe7 do všech světových destinací od A do Z přenášena přes vysoce kvalitní síť 'Verizon Business".

Budoucí verze programu Globe7 zahrnují aplikace MAC, LINUX, kapesní počítače s H.264 Streamingem (Pocket PC with H.264 Streaming), specifikace pro země a oblasti s video obsahem s vysokým rozlišením a živými sportovními programy. Celou síť Globe7 provozuje společnost AXILL Europe Ltd, která má řídící výpočetní středisko ve Stratfordu a Londýně ve Velké Británii. Miliony hovorů jsou vyřizovány současně, a tak je centrum SIP Soft Switch jedním z největších na světě.

"Považujeme Globe7 za unikátní aplikaci nové éry internetu Internet2. Zde jsou informace, zpravodajství, video na vyžádání, hlasová komunikace a komunikace v reálném čase přenášeny na mobilní i stolní počítače našich zákazníků," říká Venkat Meenavalli, generální ředitel společnosti.

"Kromě toho je celá síťGlobe7 Network podporována nejnovějším špičkovým VoIP rankingem na doméně myVoipProvider.com. Lze ji zařadit mezi takové pojmy světa internetové telefonie jako například Yahoo voice, VOIP.NET, InnerVoip a Speak2Phone, což je uznáním pro naše oddané zaměstnance, kteří věnovali velké úsilí a spoustu času tomu, aby vytvořili to, v čem spatřujeme budoucnost nové generace internetových aplikací."

Program Globe7 Soft phone lze stáhnout na internetové adrese http://www.globe7.com.

Globe7 Inc, USA, Axill Inc, USA a AXILL Europe Ltd, UK jsou dceřiné společnosti Northgate Technologies Ltd, India.

KONTAKT:

Globe7 Inc

Yogesh

Tel.: +1908 500 0500

Klíčová slova USA-komunikace-internet-obchod-Globe7 Inc-PROTEXT

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace
Obchod, marketing