Marcel Winter přivezl již desátou zlatou medaili z veletrhu ve VSR * Expozici WMC navštívil prezident Vietnamu

Praha 13. dubna (PROTEXT)

I když na dubnovém 16. mezinárodním obchodním veletrhu VIETNAM EXPO 2006 v Hanoji prezentovala ČR pouze expozice pražské marketingové firmy WMC (Winter Management and Consulting), získala mezi 700 vystavujícími z 12 zemí nejvyšší ocenění. Byla mezi devíti oceněnými expozicemi zlatou medailí a tuto prezentaci českých firem navštívil i prezident Vietnamu Tran Duc Luong, který majiteli WMC Marcelu Winterovi poděkoval za více jak 11 let jeho úsilí v prohlubování hospodářské spolupráce ČR s VSR. Nejvíce zaujaly návštěvníky veletrhu elektrické stykače a jističe OEZ s.r.o. Letohrad, kontejner na tuhé odpady firmy MEVA a.s. Roudnice nad Labem a biochemické analyzátory firmy Immunotech a.s. Praha. WMC získala již desátou zlatou medaili z největších veletrhů ve Vietnamu.

Kontakt:

Winter Management and Consulting

Marcel Winter

tel./fax: 274 772 430, tel.: 602 363 009

e-mail:w.m.c@worldonline.cz

ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici v databázi ČTK Protext - foto a na internetu na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-obchod-stroje-elektronika-WMC-PROTEXT

IT, telekomunikace