Shaw jmenovala Jeana Deseilligneho prezidentem zpracovatelské divize

Společnost Shaw Group Inc. (index NYSE:SGR) dnes oznámila, že se Jean Deseilligny stal členem manažerského týmu energetické a chemické divize společnosti Shaw, části společnosti Shaw Stone & Webster. Deseilligny bude zodpovědný za celosvětové operace společnosti, mezi které patří aktivity společnosti na trhu s chemikáliemi v oblasti rafinací a trhu s pohonnými hmotami.

Deseilligny přichází do společnosti Shaw po 36 letech působení ve společnosti Technip, v přední inženýrské a konstrukční skupině, působící v oblasti dodávek ropy a pohonných hmot, petrochemických produktů a dalších oblastech průmyslu, jejíž roční tržby dosahují více než 5 miliard euro. Ve společnosti Technip zastával řadu manažerských funkcí, včetně funkce generálního ředitele pro Střední východ a jihozápadní Asii, funkce generálního ředitele rozvojové divize a funkce obchodního a provozního náměstka divize Onshore Downstream Branch. Kromě toho je držitelem titulu Ph.D. z Pařížské univerzity a magisterského titulu z oblasti politických věd z institutu D'Etudes Politiques de Paris.

J.M. Bernhard, Jr., předseda představenstva a generální ředitel společnosti Shaw, řekl: "Těší nás, že můžeme Jeana přivítat do našeho manažerského týmu. Jeho rozsáhlé zkušenosti a naše patentované technologie společně s naším dobrým jménem v oblasti inženýrství, státních zakázek a manažerských služeb budou silnou kombinací, která povede k nastavení našeho dalšího růstu a k upevnění naší pozice na tak ohromném, mezinárodním procesním trhu."

Deseilligny bude podřízeným Abe Fatemizadeha, prezidenta Energetické a chemické divize společnosti Shaw, a nahradí Jima Glasse, který zůstane ve společnosti Shaw ve funkci prezidenta hlavních projektů.

Skupina Shaw Group Inc. je přední celosvětový poskytovatel technologických, inženýrských, zprostředkovatelských, konstrukčních, podpůrných, montážních, výrobních, poradenských, servisních a manažerských služeb pro energetickou, chemickou, environmentální, infrastrukturní a pohotovostní oblast. Společnost Shaw, jejíž příjmy činí více než 3 miliardy amerických dolarů, sídlí v Baton Rouge, v Louisianě a zaměstnává přibližně 20 000 lidí ve svých kancelářích a provozovnách v Severní Americe, Jižní Americe, Evropě, na Středním východě a v asijskopacifické oblasti. Nedávno byla společnost již podruhé za sebou uvedena na výročním seznamu "Nejoblíbenějších amerických společností" časopisu Fortune. Pro více informací navštivte, prosím, internetové stránky společnosti http://www.shawgrp.com.

Tato zpráva obsahuje ve smyslu novely Zákona o řešení sporů v obchodování s akciemi a cennými papíry z roku 1995 tzv. výhledová prohlášení. Prohlášení uvedená v této zprávě, která nejsou historickými fakty (včetně prohlášení, které společnost nebo její management uvozují slovy "věříme," "očekáváme," "odhadujeme," "plánujeme," nebo dalšími podobnými výrazy) a prohlášení týkající se příjmů, výnosů, nedoplatků nebo dalších finančních informací nebo výsledků jsou tzv. výhledová prohlášení, která vyjadřují očekávání, předpoklady či očekávání společnosti. Nelze zaručit, že budoucí vývoj neovlivní očekávané výsledky společnosti. Tyto předpovědi představují určitá rizika a nesrovnalosti, které nemůžeme ovlivnit, a které podléhají vlivům různých rizikových faktorů. Pokud jeden nebo více rizikových faktorů ovlivní vývoj společnosti nebo pokud se prokáže, že některé z našich očekávání je nepravdivé, mohou se aktuální výsledky společnosti lišit od očekávání uvedených v této zprávě. Společnost si vyhrazuje právo neprovádět žádné aktualizace těchto výhledových prohlášení, a to ani na základě nových informací či událostí. Popis některých rizikových faktorů, které mohou ovlivnit aktuální výsledky společnosti od očekávání uvedených v této zprávě, naleznete ve zprávách, které společnost posílá Komisi pro obchodování s cennými papíry (SEC) na formulářích 10-K a 10-Q a na internetových stránkách společnosti pod názvem "výhledová prohlášení".

Tyto dokumenty také získáte od Komise pro obchodování s cennými papíry nebo na oddělení pro styk s investory společnosti Shaw. Více informací o společnosti nebo prohlášení, která čas od času společnost na regionální úrovni vydává, naleznete na internetových stránkách http://www.shawgrp.com. NA NÁSLEDUJÍCÍ ADRESE NAJDETE MUTLIMEDIÁLNÍ VIDEO: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5068478 KONTAKT: The Shaw Group Inc., Baton Rouge Chris D. Sammons Telefon: 225-932-2546

Klíčová slova PROTEXT-USA-obchod-Shaw

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Finance, ekonomika