HADCO oslavuje otevření Evropského servisního střediska

SALEM (USA) 18. června (PROTEXT/ots)

Společnost Hadco Corporation (Nasdaq: HDCO) dnes oficiálně oznámila otevření svého Evropského servisního střediska (European Service Centre) v Limericku v Irsku. Slavnosti se zúčastnil i ministr v irské vládě Willie O'Dea a prezident a hlavní výkonný ředitel společnosti Hadco Corporation Adrew Lietz.

Pan Litz prohlásil: "Abychom mohli lépe sloužit potřebám naší evropské zákaznické báze, vybudovali jsme toto servisní středisko jako ohnisko pro všechny transakční kontakty. Centrum může provozovat zákaznické služby, produkční strojírenství a může dodávat funkce pro řízení řetězců podle rozvrhu, který vyhovuje potřebám našich evropských zákazníků."

"Dnešní otevření demonstruje náš rostoucí závazek vůči Evropě," pronesl ředitel pro mezinárodní obchod Lloyd Tucker za společnost Hadco. "K reprezentaci přímých obchodů mají nyní naši evropští zákazníci navíc přístup k povolaným profesionálům nabízejícím technické a zákaznické služby vysoké kvality."

Centrum využívá sofistikovaných informačních technologií k propojení Limericku s jedenácti výrobními středisky a ředitelstvími společnosti Hadco v Salemu ve Spojených státech Evropské středisko služeb společnosti Hadco se nachází u Národního technologického parku (National Technology Park) v irském Limericku a lze tam zatelefonovat na číslo 353-61- 503312. Hadco je největším výrobcem vyspělých elektronických spojovacích produktů v severní Americe. Společnost nabízí širokou řadu sofistikovaných výrobků, strojírenských produktů a systémových integračních služeb za účelem uspokojení elektronických spojovacích potřeb svých zákazníků. Základními produkty společnosti jsou komplexní vícevrstvé rigidní tištěné okruhy a propojovací roviny a montáže systémů. Hadco nabízí svým zákazníkům široký výběr produktů a služeb, které zahrnují rozvoj, navrhování, rychloobrátkové prototypy, předvýrobní procesy, kapacitní produkty a připojovací roviny a montáže systémů. Zákazníky společnosti Hadco je různorodá skupina výrobců původního vybavení a "výrobců" kontraktů z oblasti počítačů (hlavně pracovní stanice, servery, velmi výkonné počítače (mainframe), skladování a notebooky), komunikací, telekomunikací a automatického průmyslu včetně řízení procesů, automobilismu, medicíny a nástrojářství. Společnost provozuje deset poboček ve Spojených státech a jednu v Malajsii.

ots Original Text Service:

HADCO Corporation Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: F. Gordon Bitter, viceprezident společnosti HADCO Corporation (USA) 603-896-2471, gbitter@hadco.com nebo kontakt pro Evropu: Robert Noone ze společnosti HADCO Ireland Limited (Irsko) 353-61-503301, rnoone@hadco.com webová stránka: http://www.hadco.com

Klíčová slova HADCO-European Service Centre