ICON má za čtvrtletí zakázky za 25 miliónů USD

DUBLIN 17. června(PROTEXT/ots)

Ve svém proslovu na výroční zdravotnické konferenci Goldman Sachs Annual Healthcare Conference v Dana Point v Kalifornii oznámil Peter Gray, finanční ředitel společnosti ICON, že společnost získala ve svém čtvrtém čtvrtletí do 31.května 1999 nové zakázky v hodnotě přes 25 miliónů USD. V důsledku toho společnost odhaduje, že už splnila více než 80 procent příjmů, prognózovaných pro finanční rok do 31.března 2000. Gray také oznámil, že ICON najala tým pro správu dat od biotechnologické společnosti v Irvine v Kalifornii a pro tento tým a další expanzi otevře v Irvine novou kancelář.

"Jsme potěšeni úspěchem našeho úsilí o urychlený podnikatelský rozvoj a tím, jak se toto úsilí silně projevilo v našich příjmech," uvedl Gray. "Příležitost pokračovat v rozvoji našich schopností správy dat prostřednictvím náboru týmu v Irvinu zapadá do naší růstové strategie a přišlo v době, kdy se příliv nových zakázek silně vyvíjel. Těšíme se na další rozvoj našeho podnikání na západním pobřeží s tímto dalším přírůstkem k naší globální síti."

ICON poskytuje smluvně služby klinického výzkumu celosvětovému farmaceutickému průmyslu. Společnost má v současné době 11 poboček v osmi zemích a více než 600 zaměstnanců na celém světě.

Informace v tomto sdělení pro tisk obsahují "výhledová tvrzení". Tato tvrzení zahrnují rizika a nejistoty, které mohou způsobit, že se skutečné výsledky budou významně lišit, například pokud jde o skutečný provozní výkon, schopnost udržet si smlouvy s významnými klienty nebo uzavírat nové smlouvy, schopnost zvládnout otevírání nových poboček a schopnost udržet si vztahy se zákazníky. Další faktory, které mohou způsobit významnou rozdílnost skutečných výsledků, jsou uváděny v posledních zprávách, které společnost zasílá Komisi pro burzy a cenné papíry (SEC) USA, například na formulářích F-1 a S-8.

ots Original Text Service: ICON plc

Internet: http://www.newsaktuell.de