LANGMaster zařazena mezi Českých 100 nejlepších 2002

PRAHA 11. prosince (PROTEXT)

Společnost LANGMaster International, s.r.o. byla pan-evropskou nezávislou společností pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci Comenius zařazena do prestižního hodnocení v soutěži Českých 100 nejlepších za rok 2002. Tato forma ocenění, jež řadí předního tuzemského a evropského tvůrce multimediálních výukových titulů a technologií do širší skupiny s nejúspěšnějšími průmyslovými a obchodními společnostmi v České republice, tak představuje zásadní ohodnocení dosavadního desetiletého úsilí firmy LANGMaster.

LANGMaster působí v České republice od roku 1994 jako tvůrce titulů na výuku anglického jazyka. Kvalita vyvíjených technologií otevřela firmě cestu na zahraniční trhy a přinesla možnosti spolupráce s předními světovými dodavateli výukového obsahu. Dosavadní zkušenosti byly využity např. k tvorbě nové jazykové výuky pro řadu evropských zemí či spoluprací na celoevropském projektu multimediálního všeobecného vzdělávání, který tuzemští žáci znají pod názvem LANGMaster ŠKOLA hrou. V současné době společnost nabízí ve svém portfoliu řadu titulů pro studium cizích jazyků a výuku na základních a středních školách. V průběhu roku 2002 firma připravila 13 novinek, v příštím roce je jejich počet plánován mezi 15 - 20.

kontakt:

Mirka Pilátová