Gilles Leroux a UbiQ(R) zlepší personalizaci karet

UbiQ Inc. a francouzská společnost Gilles Leroux S.A. dnes oznámily uzavření dohody, která poskytne komplexní řešení pro vysoce rychlou personalizaci inteligentních karet ve velkém objemu. Řešení kombinuje software UbiQLink (TM) pro personalizaci "chytrých" karet se zařízením Revolution 3000 společnosti Leroux pro vydávání karet a umožňuje vydavatelům karet v jednom systému snadno vytvářet a personalizovat inteligentní karty.

"Naše řešení UbiQLink přináší na dnešní trh inteligentních karet unikátní hodnotu," uvedl David Tushie, prezident společnosti UbiQ. "Poskytuje platformu 'otevřeného systému', která ve spojení se zařízením na vydávání karet společnosti Leroux, která je jedničkou v tomto odvětví, vytváří jediné, zvládnutelné a nákladově efektivní řešení."

"Tento vztah je extrémně pozitivní pro Leroux a její zákazníky," uvedl generální ředitel Leroux Simon Ormerod. "Až dosud pro naše zákazníky neexistoval způsob, jak hladce zapojit personalizaci inteligentních karet do své činnosti. Tato dohoda umožňuje našim zákazníkům provádět vydávání inteligentních karet podobným a známým procesem jako je vydávání konvenčních karet."

Patentovaný software UbiQLink zjednodušuje proces personalizace inteligentních karet. Každá karta musí být pro osobu, které je vydávána, unikátní. Software je integrací toho, co až dosud bylo pro vydavatele karet složitým, časově náročným a těžkopádným procesem. UbiQLink umožňuje vydavatelům karet personalizovat velká množství inteligentních karet s výrazně vyšší produkcí i větší bezpečností s použitím personalizačního zařízení například Revolution 3000 společnosti Leroux.

UbiQLink, se svým unikátním řešením, které podporuje všechny systémy provozu a aplikace inteligentních karet poskytuje univerzální nástroj počítačového vybavení, který provádí proces inicializace a personalizace inteligentních karet v zařízení Leroux. Software je kompatibilní se všemi typy a modely inteligentních karet výrobců z celého světa. Zařízení Revolution 3000 firmy Leroux zajišťuje vysokou rychlost vydávání karet ve velkých objemech. Cenově je o tisíce dolarů levnější než srovnatelné konkurenční zařízení, kdy nejnižší cena řady Revolution 3000 začíná na ceně 100.000 USD.

Software UbiQLink software je možné objednat přímo od společnosti UbiQ Inc. na telefonním čísle 612- 912-9400. Řada personalizačního zařízení Revolution 3000 je k dostání prostřednictvím celosvětové prodejní a servisní sítě společnosti Leroux. Více informací mohou zákazníci získat na telefonu společnosti Leroux na čísle 215- 830-1400 v USA nebo 33-2-3861- 9800 v jejím ústředí ve Francii.

O společnosti UbiQ Inc.

Společnost UbiQ Inc. ( http://www.ubiqinc.com ) založená v roce 1994 je rychle rostoucí soukromá softwarová firma, který vyvinula patentově chráněnou technologii pro velkoobjemovou personalizaci inteligentních karet. Posláním společnosti UbiQ je být integrátorem procesu vydávání inteligentních karet poskytujícím nejvyšší hodnotu tím, že snižuje čas a náklady nezbytné na bezpečné a bezchybné vydávání inteligentních karet v masovém měřítku. Společnost prodává své výrobky v 80 zemích celého světa vydavatelům inteligentních karet, k nimž patří i členové Visa a MasterCard. K ostatním zákazníkům a partnerům patří servisní kanceláře pro karty, výrobci inteligentních karet a výrobci zařízení pro personalizaci a tisk karet. K cílovým trhům softwaru společnosti UbiQ patří internet a elektronický obchod, finanční instituce, bezpečnostní sítě, telefonní automaty, digitální bezdrátová telefonie a systém GSM, identifikační průkazy a zdravotnictví.

O společnosti Gilles Leroux S.A.

Společnost Gilles Leroux S.A. ( http://www.gilles-leroux.com) se sídlem v Semoy ve Francii je předním vývojářem a výrobcem personalizačního zařízení pro odvětví plastikových karet. Jeho zařízení se v dnešním světě řadí k personalizačnímu vybavení s nejvyšší rychlostí, když produktivita činí 3000 karet za hodinu. byla založena v roce 1976 jako firma specializující se oblast mechaniky a postupně se stala zakázkovým výrobcem mechanických dílů a průmyslového zařízení. Společnost vstoupila do odvětví výroby zařízení pro inteligentní karty v roce 1991 a v současné době rozšiřuje svou přítomnost po celém světě s podporou některých v Evropě největších firem vyrábějících inteligentní karty.

Na software UbiQ byl vydán patent v USA a ostatní jsou v řízení. UbiQ(R) je registrovanou ochrannou známkou společnosti UbiQ Incorporated a UbiQLink je ochranná známka. Revolution 3000 je ochranná známka společnosti Gilles Leroux S.A. Všechny ostatní ochranné známky jsou vlastnictvím příslušných majitelů.

ots Original Text Service: UbiQ Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: David R. Tushie, Prezident UbiQ Inc., (USA) 612- 912-9401, Fax (USA) 612-912-9451, dtushie@ubiqinc.com

Webová stránka: http://www.gilles- leroux.com

Webová stránka: http://www.ubiqinc.com