@Home Nederland v květnu s internetovou službou

Společnost @Home Nederland v pátek oznámila, že v souladu s jejím budováním pozic na mezinárodní úrovni bude od počátku května 1999 distribuovat svou vysokorychlostní kabelovou internetovou službu v Nizozemsku. Počáteční rozjezd služby předplatitelům CasTel a Palet kabelcom, dosavadním nizozemským kabelovým partnerům společnosti @Home Nederland v Nizozemsku, bude zahájen ve čtyřech městech a dostane se celkem do 126.000 domácností. V pátek bylo rovněž oznámeno připojení třetího kabelového partnera, společnosti N.V. Nutsbedrijven Maastricht, která plánuje distribuovat službu @Home Nederland 55.000 kabelovým předplatitelům v Maastrichtu a Eijsdenu od podzimu 1999.

"Jsme šťastni, že N.V. Nutsbedrijven Maastricht se připojí do rodiny kabelových poboček @Home po celém světě a že budeme společně poskytovat zkušenosti @Home obyvatelům Maastrichtu a Eijsdenu," uvedl Jamie Howard, generální ředitel (CEO) společnosti @Home Nederland. "Považujeme to za klíčovou strategickou alianci s technologicky vyspělou společností s moderní sítí, která sdílí naši vizi síly širokého pásma při poskytování internetových služeb."

Společnost @Home usiluje o aplikaci svých zkušeností v Nizozemsku a principiální dohoda s N.V. Nutsbedrijven Maastricht zvětší celkový počet napojených domácností na více než 1,4 miliónu. Služba, která poskytne spotřebitelům příležitost využívat bohaté škály širokopásmového obsahu a aplikací, zahájí s osmi obsahovými kanály, které zahrnou zprávy, finance, kulturu a hry. Spolu s přístupem na internet s rychlostí výrazně vyšší než bylo doposud možné budou moci předplatitelé získávat nizozemské a mezinárodní zprávy, video na požádání, kvalitní audio CD, vysokorychlostní hry, ukázky nových filmů, budou moci stahovat software a podobně.

"Naším cílem v nastávajících měsících a letech bude vybudovat funkčně kompletní a bohatou mediální službu," uvedl Rik Rensen, ředitel divize Programování a obsahu u společnosti @Home Nederland. "Chystáme celou řadu dalších smluv a očekáváme, že velmi brzo oznámíme další partnery. Budeme mít samostatné oznámení, načasované tak, aby přišlo v době konference @dTech v červnu, kde budeme představovat náš Charter Advertising Program."

@Home Nederland zmnožuje svůj vlastní obsah tím, že agreguje nejlepší obsahy dostupné na webu a integruje je přímo do služby @Home. Tak například se @Home Nederland domluvil na spolupráci se společností Fox News Online a poskytuje tak hlavní zprávy z celého světa 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Zpravodajské videosnímky budou denně aktualizovány a předplatitelé se k nim budou moci dostat na požádání, takže uvidí co budou chtít kdykoli se jim zachce. Se svou opravdu širokopásmovou platformou umožní @Home Nederland společnosti Fox News dodávat globální obsah, který využívá interaktivity internetu. Zpravodajská služba společnosti @Home Nederland bude doplňována nizozemskými zprávami od ANP, Beursmedia, Meteoconsult a dalších agentur. Například služba Heat.net společnosti Segasoft pro multiplaying počítačových her poskytne na síti @Home Nederland nejrychlejší hraní online v Evropě.

"Spolupráce s @Home Nederland dokonale zapadá do našich cílů nabízet širokou škálu kabelových služeb v Maastrichtu," uvedl Jan van de Water, generální ředitel společnosti N.V. Nutsbedrijven Maastricht. "Kromě toho se širokopásmová internetová služba společnosti @Home Nederland ideálně hodí pro portfolio produktů, které chceme v Maastrichtu nabízet jak spotřebitelům, tak podnikům."

@Home Nederland

Společnost @Home Nederland se sídlem v Amsterdamu je společným podnikem mezi @Home Network, Intel Corporation, CasTel a Palet Kabelcom. @Home Nederland má v současné době distribuční smlouvy se společnostmi CasTel, Palet Kabelcom a Nutsbedrijven Maastricht, jejichž prostřednictvím se dostává k více než 1,4 miliónu domácností v Nizozemsku. @Home Nederland v současné době zaměstnává v Amsterdamu 80 osob. Společnost rozvíjí a uvádí na trh nizozemskou verzi vysokorychlostní kabelové internetové služby v Nizozemsku a vlámsky mluvících částech Belgie spojením technologie, obsahu, systémů a provozních zkušeností @Home Network a vysoce kvalitního nizozemského a evropského obsahu.

Pokud chcete získat další informace, obraťte se na webovou stránku společnosti @Home Nederland: http//www.home.nl.

POZNÁMKA: @Home, @Home Network, @Work, @Home Nederland a @Home Benelux a logo @ jsou registrované obchodní známky společnosti At Home Corporation. všechny ostatní produkty a obchodní jména jsou chráněnými známkami jejich příslušných majitelů.

ots Original Text Service: @Home

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontact: Nils Kijkuit, Marketing & Sales Director, @Home Benelux BV, +31-20-885-55-88, nebo nkijkuit@corp.nl.home.com; nebo Charly Lammers van Toorenburg, charly@lvtpr.nl nebo Klaas, klaas@lvtpr.nl, oba Lammers van Toorenburg PR, +31-30-656-50-70

Webová stránka: http://www.home.net